3 elfeledett, de kiváló tavaszi illat

Régen volt már toplista, a mostani sem lesz túl hosszú, de a napokban az egyre jobb idő megihletett és kotorásztam a régi illataim között, mígnem a kezembe akadt 3 igazán kiváló tavaszi illat, ami nem keltett zajos sikert.

Épp a napokban jelentették be az új Shiseido illatot, míg a Shiseido Ever Bloom szépen lassan pihen a parfümériák polcain. Nem lett soha bestseller (mint a Zen), de van helye az üde, virágos illatok között. Intenzív virágok, markáns pézsma, éteri, tiszta lecsengés. Modern Csipkerózsika illat. Itt olvashatsz róla bővebben: http://parfumblog.hu/shiseido-ever-bloom-parfumkritika/

A Trussardi My Scent még ennél is észrevétlenebbül árválkodik a parfümériák polcain, már ha be lehet szerezni. A My sorozat kevésbé népszerű darabja, nem is értem, hogy miért. Élénk, markáns virágos illat, nem az az ártatlan, bűbájos fajta, hanem karakán, nőies. Erőteljes krémes akkordokhoz kasmír és pézsma meleg, kissé éles jegye csatlakozik. Talán harsány és éles, de mégis az én bőrömön különösen szép és izgalmas illat. Nem a megszokott virágos csemege. A Trussardi My Name lágyabb, üdébb és finomabban fűszerezettebb, talán ezért népszerűbb, most is sokan vásárolják.

Végül a nagyszerű Chloe márka egyik kevésbé divatosabb illata következik: a Chloe Love Story edp. Kevésbé divatos, mihez képest: mármint a Chloe Signature illatához képest, meg alapjáraton sem a Love Story az, amely a parfümériák slágerlistáit ostromolja. Ő sem a megszokott bűbájos tavaszi virágos illat, a Chloe-tól megszokott kis csavart megtaláljuk ebben az illatukban is. Alapvetően erőteljes pézsmás illat roppant friss és kissé kesernyés virágos jegyekkel, szintén élénk kasmírszerű alapokkal és meglepően pazar citrusos felütéssel.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter