Jean Paul Gaultier Le Male On Board – parfümújdonság

Itt jön a Gaultier Le Male On Board, a rendkívüli hajósinas, szolgálatára!

A világ legbolondosabb és leghívogatóbb legénysége, valamint laza erkölcsű admirálisai mind Jean Paul Gaultier parti hajójának fedélzetén vannak. A Le Male On Board már szeli is az illatok tengerének habjait. Ezen a hajón mind ott vagyunk, néhányan irányítanak, és unalomra még gondolni sem lehet. A hajó emlékezetes legénységének legújabb tagja nem más, mint a Le Male On Board.

Jean Paul Gaultier Le Male-je öt fiú közül az első. Nézzük csak azt a Tinder profilt: Tengerész. Csíkos matróz ingben. Egy kultikus üveg. Egy igazi görög Isten. Micsoda test! Izgatóbb, mint a tengerparti szél. Tinder fedőnév: „Az Anti-pasi” Személyigazolvány: VL (Vanília, Levendula)

Ultra Male

Az első extrém Male fiú. Itt a profilja: Mindene bőr. Egy igazi vagány. Magabiztos. Megnyugtató. Éjkék üveg. Éjjeli bagoly. Tinder fedőnév: „Szexi pasi”! Személyigazolvány: KLV (Körte, Levendula, Vanília)

Le Beau Az első férfi, Jean Paul Gaultier által újra gondolva. Kéred az infót róla? Meztelen. Szerelmes. Felszabadult. Féktelen. Ellenállhatatlan. Zöld üveg. Álmodozó. Tinder fedőnév: „Bűnös élvezet”! Személyigazolvány: KVV (Keleti vanília, Vetiver)

Le Male Le Parfum Az első megújulás, Jean Paul Gaultier által. Szeretnéd látni a profilját? Egy matróz, akit most léptettek elő kapitánnyá. Büszke. Fekete üveg. Fekete dzseki. Arany szív. Tinder fedőnév: „Túl Szexi”! Személyigazolvány: VLNK (Vanília, Levendula, Nőszirom, Kardamom).

Most itt az idő, hogy üdvözöljük a Le Male On Board-ot. A család legújabb tagja, első hajósinasunk! Profil: Hajósinas. Imádni való és imádott. Odaadó. Jó fej. Szexi. Poszteralapanyag! Tinder fedőnév: „Teljes gőzzel előre”! Személyigazolvány: BMTB (Bergamott, Muskátli, Tonka bab, Borostyán)

Márciustól kizárólag a Müller drogériákban keressétek!

Jean Paul Gaultier Le Male On Board Eau de Toilette – 35.700Ft



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter