Zoologist Seahorse – parfümújdonság

Új illattal jelentkezik a Zoologist, az egyik legnépszerűbb kanadai niche ház, Seahorse (Csikóhal) néven.

A hivatalos leírás szerint az illat vizes-aromás-finoman fűszeres karakterű. Lássuk:

“A balzsamos napfény a habos, türkizkék hullámokon átfut, és fodrozódó glóriát küld az alatta elterülő korallokra. A lagúna fenekén az anemonák és a hínárok egyhangúan ringatóznak, végtagjaik az áramlat ritmusára pumpálódnak. A korallágak között egy csapat csikóhal lebeg, és félénken nézi őket. A lüktető ritmus hívogatja őket, és ketten párba állnak, farkuk finom keringőbe fonódik. Hamarosan szenvedélyük véget ér, de a tánc emléke tovább él. A hím csikóhal erszényében ugyanis gyengéden bölcsőzik az értékes ikrákat.

A Zoológus csikóhal arra invitál, hogy barangoljon át egy vibráló korallkertben. Ez az uniszex illat a feje tetejére állítja az elvárásokat. Az olyan meglepő párosításokkal, mint a tuberózsa és a tengeri moszat, a zsálya és a neroli, valamint az édeskömény és a vetiver, ez a bájos dallam az öröm és a felszabadultság hullámain ragad magával.

A Seahorse parfümöt Julien Rasquinet parfümőr fejlesztette ki. A további jegyek között kardamom, ambrette és ámbra akkord is található.”

A limitált kiadás doboza

Itthon a Cherry Garden parfümériában találjátok meg a Zoologist parfümöket.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter