YSL Black Opium Over Red EDP – parfümújdonság

Ma már az YSL Black Opium sorozata megkerülhetetlen tényezőjévé vált a XXI. század parfümtrendjeinek, a jellegzetes krémes kávé akkordja sorvezetőként szolgál számos trónkövetelő illatnak.

Tudjuk, hogy az Angel óta a gourmand illatok térnyerése megállíthatatlan. Nem kis ellenállást váltott ki a rajongókból az Yves Saint Laurent ház merész húzása, akik az ikonikus Opium illatukból ihletet nyerve 2014-ben kiadták a Black Opiumot. Az ős-Opium rajongók kitértek a hitükből, a fiatal közönség azonban a mennyekig magasztalta az új vaníliás-kávés gourmand finomságot. Ma már tudjuk – 10 év távlatából -, hogy az YSL Beauty-nak volt igaza és jó megérzése, a Black Opium széria megállíthatatlanul tarol a pénztáraknál!

Az új Yves Saint Laurent Black Opium Over Red a legújabb parfümdivatot lovagolja meg: a cseresznye akkordját ötvözték a krémes vaníliás kávé DNS-ével. Az eredmény pedig máris nagy érdeklődést váltott ki a rajongókból.

“A Black Opium kávé-virágos jegyei egy új, vörös érzékletességgel csavarva. Az ikonikus kávé-virágos akkord vörösre változik egy egyedülálló és lédús összetevővel: a cseresznye akkorddal. Ez a likőrös jegy egy új gyümölcsös univerzumba repíti a Black Opium jellegzetességét. A Black Opium Eau de Parfum Over Red egy merész alkotás, amely felébreszti az érzékeket.

Az üveg
Értékes. Színes. Az ikonikus Black Opium üveg új, hipnotikus árnyalatot ölt. A piros lakkozott tónussal borított üveg illeszkedik a Black Opium Over Red likőrös meggyes jegyeihez. Simogasd meg sima üvegét. Nézz bele fényes felületébe. Hallgasd a kellemes spriccelődést, ahogy az illatot fújod magadra. Lélegezd be a cseresznye illatát. Képzeld el az ízét… Ezt az üveget úgy tervezték, hogy minden érzékszervedet elkápráztassa.” – forrás: yslbeauty.com

Fejjegy: cseresznye, zöld mandarin

Szívjegy: fekete tea, jázmin, narancsvirág

Alapjegy: vanília, pacsuli, kávé



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter