Versace Man Eau Fraiche – parfümkritika

Van egy férfiillat, ami bár “nyári” illatnak számít, mégis magabiztosan viselhető télen-nyáron, éjjel-nappal, mert jó! Mert klasszikus és mert egy igen jól eltalált illat. Ez pedig a Versace Man Eau Fraiche. Az eau fraiche (ó fres nagyjából a helyes ejtés) friss vizet jelent, a fraiche a parfümöknél egyfajta könnyebb koncentrációt is jelent, könnyedebb, mint a toilette, de gazdagabb, mint a cologne (kölni).

mike-guenther-versace-man-eau-fraiche

Gianni Versace olasz divatháza mindig kiemelt hangsúlyt fektetett a tökéletes parfümökre, azokra az illatokra, melyek méltóképp egészítik ki nagy gonddal készített ruháikat. A parfüm a személyiség leképezése, vallotta a mester, így minden illat mögött egy gondosan kidolgozott koncepció áll, vajon ki az a férfi vagy nő, akinek ez a parfüm szól. A 2003-ban megjelent Versace Man a latinos hangulatot, temperamentumot és egy keleties életérzést sugallt.

2006-ban jelent meg a kifejezetten nyári, könnyített változata, a Versace Man Eau Fraiche, mely mediterrán nyarat, az olasz fák illatát és a dolce vita érzését nyújtja. A Man Eau Fraiche ismét egy férfiről egy férfinek szól, aki erős és magabiztos, aki szereti a luxust, és meglepően figyel a divat legapróbb rezdüléseire is, ennek ellenére kifejezetten kedveli az elmélyülést, önmagába fordulást. Nem kell többé szégyellni azt, ha a férfi törődik önmagával és külsejével, elég volt a narcisztikus jelzőkből! A Man Eau Fraiche arra bíztat, hogy engedj a csábításnak, és élvezd az élet apró örömeit is, szabadon és nyitottan engedni az élmények áramlását. A felszabadító illat roppant friss és energikus jegyei szinte felpezsdítik az ellaposodott érzékeket. A Versace Man Eau Fraiche egy olyan harmonikus illat, amelyben a legtöbb klasszikusan férfias jegy felfrissül szokatlan illatösszetevőktől, életet adva ezzel ennek a meglepően friss és nyarat idéző parfümnek.

Versace_Man_Eau_Fraiche

A parfüm fejjegyében szinte kirobban az üvegből a citrusok energikus bombája: citrom, bergamott és rózsafa friss és egyben púderesen karcos illatfelhője szinte a csillogó tenger sós ízét idézi. A kardamom erőteljes és érzéki illata teszi izgalmassá a friss citrusokat. A szívjegy aromáit a cédrus határozott jegyének, a tárkony és zsálya gyógynövényesen zöld jellegének és a bors férfiasan karcos illatának köszönhetjük. Az illat meglepően izgalmas illatát az alapjegyben elrejtett sáfránynak köszönheti, mely észrevétlenül, de annál magabiztosabban lengi körbe a parfümkompozíciót. A pézsma vadítóan szexi és tiszta illata mellett a fás jegyek intim, mégis karakteres aromája és a ámbra melengetően erotikus akkordja gondoskodik a parfüm csábító jellegéről.

Olivier Creps parfümőr tudta, hogyan kell megteremteni a tökéletes latin lover karakterét, azét a férfiét, aki a nyári melegben a tengerpart mesésen azúrkék partján csábítja a női szíveket. Mert annak a férfinek, aki szinte királyi luxust szeretne idézni maga körül parfümjével, mely egyszerre friss és tiszta illatú, annak a Versace Man Eau Fraiche a tökéletes választás.

Az Iparfüméria.hu oldalon most akciós áron beszerezhető!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter