A 10 legcsillogóbb szilveszteri illat

Ismét eltelt egy év, ismét az év végéhez értünk, és ha a kötelező ünneplést, a szilvesztert nem is szeretjük, legalább gondoljunk arra, hogy egy jó kis alkalom ez arra, hogy egy újabb parfümöt vegyünk/viseljünk. Én kifejezetten vártam ezt a napot, hiszen szinte minden szempontból életem legborzasztóbb évét zárom, így most nagyon örülök, hogy vége. Persze vannak kivételek, amik miatt viszont örömre ad okot az elmúlt év, többek között az, hogy tavaly decemberben kezdtem rendszeresen cikkeket írni a Parfümblognak. Ennek örömére 10 nagyon csillogó, nagyon szilveszteri illattal készültem Nektek. Van benne minden, ami szép és finom, designer és niche illatok egyaránt.

szilveszteri parfümök

Ékszerként ragyog Viktoria Minya Hedonist-ja. Csodálatos üveg és benne egy nagyon szép elegáns, ünnepi illat, ha igazán előkelő helyen töltjük a szilvesztert. Bergamott, rum, őszibarack, dohány, osmanthus, narancsvirág és jázmin egy kis vaníliával, cédrussal és vetiverrel tökéletes ünnepi díszbe öltözteti viselőjét. Viktoria-ra pedig büszkék vagyunk!

Hedonist  dobozában
Hedonist dobozában

Aranyszínű nedű, ünnepi csillogás, ragyogó, édes, nemes illat a Seven Veils a Byredo-tól. Elegáns, érzéki és érzelmekkel teli illat, mely olyan lehengerlő, hogy magára von minden tekintetet. Egyedi, határozott, édes-krémes illatával mindenkit levesz a lábáról. Rózsa, vanília, rózsaszín bors, szantálfa, orchidea mellett legnagyobb meglepetésemre még sárgarépa is került bele.

Rendhagyóan itt egy férfias (bár unisexnek mondott) illat a top 10-ben, a Boadicea the Victorious Provocative-ja az Agarwood Collection-ből. Menta, rozmaring, fenyő, bors, zsálya, boróka, levendula, cédrus, oud, pézsma és ámbra egy erőteljes, aromás-fűszeres, hosszantartó illattal ajándékozzák meg viselőjüket. Igazi erőteljes, lehengerlő illat, hogy a pasik is igazi szilveszteri illatban pompázhassanak.

Csak hogy a hölgyek se maradjanak Boadicea the Victorious parfümnélkül, nekik az Invigorating a tökéletes év búcsúztató luxusillat. Balzsamos, aromás, fűszeres illata előkelőséget, arisztokratikusságot sugároz. Csoki, édesgyökér, narancs és bergamott édes és friss kettőssége, egy kis rózsával, muskátlival, jázminnal, ámbrával, gyantával és labdanummal.

MariaLux Madly-je őrülten szexi, nőies, mégis szofisztikált. Gyanta, tubarózsa és fás jegyek rejlenek ebben a csodaszép nőies illatban. Valóban igényes választás, ha egy olyan szilveszteri buliba indulunk, ahol nagyon ki kell tennünk magunkért megjelenésben, összhatásban egyaránt.

MariaLux-Madly

Paco Rabanne idei nagy dobása a Lady Million Eau my Gold tovább folytatja a Lady Million-nal elkezdett vonalat. Csupa arany, csupa csillogás, ha már a sort egy hedonista niche illattal kezdtük, akkor ezt a hedonizmust és pazar partyk világát a designer parfümök közül az Eau my Gold testesíti meg. Egzotikus a grapefruittól, mangótól, narancstól, bergamottól és nerolitól. Az ibolya, szantálfa, cédrus, pézsma és ámbra pedig szexi, nagyvilági illattá teszi.

Calvin Klein Reveal-je csillogó és nagyon modern. A legfiatalabb bulizni járó korosztály party illata. És hogy mit képvisel? Kirobbanó, figyelemfelkeltő, lázadó és exhibicionista életstílust és az impulzív fiatalságot. Illatjegyeiben bors, rózsaszín bors, egy csipet só, ámbra, írisz, pézsma, vetiver, kasmírfa és szantálfa található.

A cipész maradjon a kaptafánál?gondoltam régebben. De Jimmy Choo nem csak cipőkből alkot fantasztikusakat, hanem parfümből is. Csillagok, csillogás, arany, luxus és egy discogömböt megformáló üveg, a Jimmy Choo Stars. Szexi, érzéki, nagyvilági és nagyon partyzós illat. Teljesen odavagyok érte!!! Cukrozott narancshéj és narancs egy kis karamellával, orchideával, pacsulival és szantálfával. Extázis, eufória, egy arany flitteres miniruha, hozzá Jimmy Choo cipő, néhány üveg Dom Pérignon pezsgő, Jimmy Choo Stars parfüm és kezdődhet az ünneplés! Végre vége 2014-nek és jön az új év!!

Jimmy_Choo_Stars

Továbbra is maximális csillogás, ám egy kicsit lazább illat a Fan di Fendi edp. A körte, feketeribiszke és narancs nagyon frissen, izgalmasan indítanak. A rózsa, tubarózsa és jázmin tökéletes aránya pedig a stílusos eleganciát testesítik meg. Bőrös jegyek és pacsuli enyhe szexuális töltést visznek bele. Igazán tökéletes választás az év búcsúztatására.

Mi az nagyasszonyos, dívás, erotikus és telt? Jean Paul Gaultier Classique edp-je. Mivel nekem a Classique X a kedvencem tőlük, így nehezebben barátkoztam meg vele. Először a szép üvege, a csipkefűzőbe rejtett nőalak gondolkodtatott el, milyen alkalomra is illik ez az illat igazán. Majd most, ahogy már fagyos, csípős hidegbe burkolózott minden, így kezdtem rájönni, hogy ez az illat nőiességet, érzékiséget visz az év végi hangulatba, akin ezt megérzik a szilveszteri party-n azt bizonyára nem felejtik el soha. Rum, rózsa, orchidea, nárcisz, vanília, tonkabab, szantálfa és ámbra ennek a csodaszép illatnak a titka.

nd.8304

Az első 5 illatot a Madison Parfümériából, a többit pedig az Iparfüméria.hu oldalról mazsoláztuk!

Ti mit viseltek idén szilveszterkor?

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter