Valentin-napi illatvacsora a Bétervben!

Még nem vagytok elkésve, ha párotokkal valami igazán különleges vacsorára vágytok! Foglaljatok asztalt a parfümséf lakáséttermében, és költsétek el egyedülállóan összeválogatott vacsorátokat illatokkal körítve! Mi már végigettünk egy fogást a Béterv lakásétteremben, és odavagyunk az egész koncepcióért (itt olvashattok róla), tegyetek ti is egy próbát!

béterv parfümblog

Idézzük:

“VALENTIN-NAPI ILLATVACSORA

Főszereplő a piros és a szív alak ♥ Meg reméljük a pezsgő.. Ugye Botond?!  Osztrigával kezdünk, csakhogy meglegyen a jó hangulat.. Utána egy orosz palacsintát tálalunk fel, a blinit, amit egy isteni lazackrémmel töltünk meg. Levesnek céklát gondoltunk ki Nektek málnával, fetával és uborkával.  A nagy attrakció mindig a főétel, azaz rozmaringos pecsenye-kacsa kápiával és gombás barnamártással meg persze krumplival (a krumpli kell, anélkül nem főétel a főétel).. Meglepetés fogás az meglepetés lesz, ha elárulnánk nem lenne meglepi! A desszert pedig egy fenomenális churros gyömbérrel és chilis csokoládéval. Igen lesz pezsgő! Kreinbacher kíséri az osztrigát, majd a Bencze Birtok Rajani Rizlingje követi. A főételt a kedvencem kíséri a Trapiche Syrah izgalmas fűszeres jegyeivel és sort egy csokoládéhoz mééltó Portói zárja. Gyertek és töltsük együtt ezt az estét!
2017.02.17. (péntek) 18:00″

Az alábbi linken tudjátok a pontos étlapot megtekinteni, illetve helyet foglalni.

Élménybeszámolónak örülnénk 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter