Legkelendőbb parfümök az Amazon eladási listája alapján

Érdekes összesítésre bukkantam: az Amazon az eladások alapján összesíti, melyek a legkelendőbb/legnépszerűbb parfümök. Érdekes lista, megosztom:

1. Ivanka Trump Eau de Parfum

2. Vera Wang Princess

princess

3. Paco Rabanne 1 Million

4. Giorgio Armani Acqua di Gio Men

5. Issey Miyake L’Eau Issey Miyake for Women

6. Giorgio Armani Code for Men

7. Ralph Lauren Romance 

8. Jennifer Lopez Still

9. Clinique Happy

10. Dolce & Gabbana Light Blue

11. Viktor & Rolf Flowerbomb

TributeToFlowerbomb-sc2

12. Marc Jacobs Daisy

13. Versace Bright Crystal

14. Katy Perry Purr

15. Estée Lauder Pleasures

Azt kell, hogy mondjam, tipikusan USA (amerikai lista), csodálatosan letükrözi, hogy földrajzi viszonylatban is kimutatható, mennyire más a piaca a parfümöknek Európában, Ázsiában és Amerikában (oké, kultúrafüggő, tudom:). Na de hogy Ivanka Trump?? 🙂 Basszus, sosem hallottam arról, hogy illatot adott ki, konkrétan fel sem ismerném a fotóját, de most hogy már apu elnök lett, nyilván a csapból is folyni fog. De pikírt megjegyzéseket félretéve valóban erősen érződik az “amerikaiak” preferenciája. Azt borítékolhattam, hogy Estée Lauder tuti lesz a listán, és ott is kullog a végén a jó öreg Pleasures. Aztán tudjuk, hogy a Flowerbomb a USA-ban aratott igazán, imádják (ott is, meg itt is! Vegyétek, isteni!) Armani mester két illattal is fent a listán, aztán Jennifer Lopez érdekes még, de náluk hatalmas sztár, szóval így érthető (mármint itthon is, de kint valahogy jobban, ha értitek, mire gondolok). Katy Perry-t zabálják az amerikai tinik, és azon sem csodálkozom, hogy USA első számú bőrápolási márkája, a Clinique no.1 illata, a Happy is fogy náluk rendesen. Vera Wang Princess nagy kérdőjel számomra, de lehet, hogy a serdülő lánykáknak rendelik ennyien ajándékba.

Egy biztos: jól látható, hogy a listán nincsenek friss, új illatok, szóval bár már belefulladunk az új parfümökbe, mégis bizonyított tény, hogy az emberek ragaszkodnak (ragaszkodnának) régi kedvenceikhez (ha nem szüntetnék meg őket…)

Járt/élt már valaki közületek USA-ban? Ha igen, mit tapasztalt “parfümügyileg”?

Andrea



2 thoughts on “Legkelendőbb parfümök az Amazon eladási listája alapján”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter