Újdonságok – ezt próbáld ki a Neroli parfümériában idén ősszel!

Büszke vagyok arra, hogy szépen lassan felkerültünk a nemzetközi parfüméra térképére és szépen lassan előkelő helyet foglalunk el rajta, köszönhetően a három csodás budapesti luxusparfümériának, amelyek azon fáradoznak, hogy minél több szenzációs márkát és illatot vezessenek be a magyar piacra, nem győzünk elég hálásak lenni ezért a Neroli parfümériának, a Madison parfümériának és a Le Parfum-nek. Ráadásul egy gyönyörű és sikeres magyar parfümőr hölgy, Minya Viktória is a jó hírünket viszi szerte a világban sikeres illatainak köszönhetően, úgyhogy igazán elégedettek lehetünk, ha Budapesten járunk, minden lényeges illatot megismerhetünk!

Fresh and magic air blue for you

Idén ősszel izgalmas újdonságokkal vár minket a Neroli parfüméria, és lassan indul a karácsonyi szezon is, szóval aki szeretne egy izgalmas fél-egy órát csodás illatok között tölteni, az látogasson el a Régiposta utcai üzletbe inspirálódni.

Carlos Huber, a rendkívül jóképű építész egy igazán történelmi parfümházat alapított Arquiste néven, melynek minden egyes illata egy-egy kort, hangulatot idéz fel. Legújabb darabjuk, a Nanban 1618-ig, egy japán gálya fűszerekkel megrakott rakterébe vezet minket, melynek illata bőr, tömjén,  mirha, kávé és egyéb őrült fűszerektől gazdag, igazi keleties kincs.

2015-09-28 14.23.22

Valódi csodára bukkanhatunk, ha kipróbáljuk a Magyarországon nemrég debütált Atelier des Ors Lune Feline illatát. Az aranyszirmokkal gazdagított pézsmára és vaníliára alapozott fás jegyekkel és fahéjjal fűszerezett illat ragyogó és csábító, akár egy luxustermék, hiszen az is!

2015-09-28 14.22.53-1

Szinte elaléltam már pusztán az üveg látványától, aztán beleszerettem magába az illatba is, amelyet a Diptyque Essences Insensees ’15 rejt: tiszta és nemes jázmin egyenesen Grasse-ból. E széria minden évben a legszebb, legnemesebb virágok szirmaiból nyert illatot mutatja be, a tavalyi év mimózája után idén a jázmin kapta a főszerepet. Imádom!

2015-09-28 14.33.38

A L’Artisan Parfumeur Noir Exquis illata selymes kávé, meleg gesztenye és édes szirup hármasának megkapó násza. Igazán komfortos, hordható illat, édesszájúaknak kötelező. Én is örülnék neki!

noir exquis

Végül egy igazán zseniális alkotás, mely egyszerűségében nagyszerű, illetve csak azt hisszük, hogy egyszerű, hiszen Francis Kurkdjian éteri, légies és végtelenül tiszta Aqua Vitae, új Forte változata magában hordozza a zseniális tehetségű parfümőr minden tudását. Tiszta, finom, luxusillatot kedvelők nagy kedvence lesz!

2015-09-28 14.33.15

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter