Újdonságok: Elie Saab, Vera Wang és Cacharel

Vörös szőnyeg, modern Rómeó és Júlia, és türkiz gyöngy üvegbe zárva a heti újdonságok között!

 Elie Saab Le Parfum

A vörös szőnyeg hivatalos kedvence, Elie Saab nem kapkodta el első, saját parfümjének megjelentetését. A nemes egyszerűséggel Le Parfum névre keresztelt virágos-fás illat júliusban kerül a parfümériák polcára. Anja Rubik lett a kampány arca.

Összetevői:

Fejjegy: narancsvirág

Szívjegy: jázmin,

Alapjegy: cédrus, pacsuli, rózsa és méz

Vera Wang Lovestruck

Mint már pár hónapja itta  blogon is említettem, a menyasszonyi ruhák nagymestere, Vera Wang új, romantikus, és nyíltan az esküvőre hajazó parfümmel jelentkezik, hiszen kimutatott, hogy a menyasszonyok nem csak ruhaként viselik Vera alkotásait, hanem a nagy napon parfümként is, így a Princess lett az egyik legnépszerűbb menyasszonyi illat is.

A Lovestruck szerintem hamar ki fogja ütni a nyeregből, hiszen minden adott a Lovestruck körül, hogy ideális menyasszonyi illat legyen. Roppant bűbájos és egyedi üvege mellett, a parfüm kampánya is a romantikus Rómeó és Júlia történetét dolgozza fel modern köntösbe öltöztetve.

Összetevők:

Fejjegy: guava, angyalgyökér (angyalfű)

Szívjegy: tubarózsa, lótusz

Alapjegy: fás jegyek, pézsma

 

Cacharel Noa Summer Edition

A francia divatház modern és időtálló parfümje, a Noa már számos változatban kapható (Dream, Fleur, Gold, Perle és L’Eau de Parfum). Idén nyáron jelenik meg nyári változata, a Noa Summer Edition. Halvány türkiz üvege a megszokott Noa forma, benne az elmaradhatatlan gyönggyel, ami most szintén türkizkék színű. Virágos-aldehides illat, melyben a fejjegy tartalmazza a kifejezetten frissítő illatjegyeket, míg az alap igen ütős és krémes.

Összetevők:

Fejjegy: koriander, aldehidek, zöld jegyek, tangerine, alma és citrom

Szívjegy: bazsarózsa, napraforgó

Alapjegy: benzoin, pézsma, kávé

 

Személy szerint mindegyik illatra nagyon kíváncsi vagyok, de Vera Wang új illatára különösen!:)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter