Újdonságok, amire már lecsaphattok!

Most pedig bemutatjuk azokat az új parfümöket, melyekre érdemes még ma lecsapni, mert egyrészt tuti kult darabok lesznek, másrészt ki tudja, meddig lesznek kaphatóak. Mert ugye mindenki járt már úgy, hogy addig agyalt valamin, amíg elvitték az orra elől? Na ugye? Hát ezért tessék még ma beszerezni, legyél te az,aki elhappolja mások elől! 🙂 Ma a Parfümcenter.hu oldaláról szemezgettünk.

Fan di Fendi Leather Essence

Nem győzöm elégszer elmondani, hogy mennyire jó “bőr” ez a limitált Fan di Fendi. Jobb, mint az eredeti. Nekem nagy kedvencem. Itt beszerezhetitek. 

fan-di-fendi-leather-essence parfüm

Elizabeth Arden Untold

Ha nőiesség, akkor két szó: Elizabeth Arden. Gyümölcsök, virágok és fűszerekkel megbolondított fás jegyek. Itt beszerezhető!

Estée Lauder Modern Muse

Nagyon menő most ez az illat, igazán jól belenyúlt az Estée Lauder, mert rég vártunk már valami ütős darabra. Lonc, tubarózsa, liliom, mennyei szavak fülemnek. Itt beszerezhető!

estee-lauder-modern-muse parfüm

Guerlain L’Homme Ideal

Örülünk, mert Guerlain és örülünk mert új pasi illat. Nagyon modern, nagyon mai, nagyon pasis. A szezon must have darabja! Itt beszerezhető!

Narciso Rodrigues Narciso

Ettől a tejfehér illattól hangos a nemzetközi parfümvilág. És Rodrigues megcsinálta. Megint. Elképesztő érzékkel nyúl a tiszta, nemes, mégis lehengerlően intenzív illatokhoz. Ha női illat must have, akkor Narciso. Virágos-fás csodaság. Itt csapjatok le rá azonnal!

narciso parfüm

Moschino Stars

Szeretjük a Mochino játékosságát, azt, hogy soha nem veszi magát komolyan és azt, hogy igazán életvidám illatokat generálnak jó áron. Itt beszerezhető!

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Bevallom, a Lady Million nem az én vonalam, de nem lep meg, hogy az Eau My Gold-ot szinte elkapkodják az üzletekből. Fás alapokba ültetett pezsgően sziporkázó gyümölcsök és nőies virágos jegyek. Itt beszerezhető.

Paco_Rabanne_Lady_Million_Eau_My_Gold parfüm

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter