Újdonság: Boss, Lempicka és Paul Smith

A parfümpiacon nincs megállás, újabb és újabb darabokkal próbálnak minket vásárlásra csábítani. Nézzük, hogy a közeljövőben mit találhatunk a drogériák polcain.

Hugo Boss Orange Sunset

A Boss Orange újabb darabját a nyári naplemente és a romantikus nyáresték ihlették. az augusztusban megjelenő illat virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik, összetevői a bergamot, narancs, rózsa, szantál és a vanília. Ígéretesen hangzik.

 

Lolita Lempicka Minuit Noir

Az imádnivaló Lempicka család egy újabb darabbal gazdagodik októberben. Az első Lempicka illat, a Lolita Lempicka az új illat alapja (az üveg formája sem változott, csak színében), csak egy kicsit testesebb, fűszeresebb lett. Kifejezetten téli, orentális-fás illat, írisz, pacsuli, viola  és édesgyökér illatjegyekkel. Újra egy jó kis fűszeres parfümmel gazdagodhatunk.

 

Paul Smith Man 2

A fiatalok kedvelt márkája 17. parfümje kerül mostanában a boltokba. a Paul Smith Man 2 egy sorozat második darabja, üvege is az előző darabot idézi. Az új férfi illat fás-fűszeres családba tartozik, főbb összetevői a kardamom, grapefruit, mandarin, alma, mogyoró, fahéj, levendula, pézsma, szantál, cédrus és tonkabab. Nem egy egyszerű illat az összetevők alapján, és inkább őszi-téli használatra javasolt.

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter