Trussardi Eau de Parfum Trussardi – parfümújdonság

Nocsak, teljesen új illat a láthatáron! A Trussardi nem aprózta el, egyenesen Trussardi Eau de Parfum-ként elnevezett parfümjéhez irtó vagány kisfilmet forgatott le Noel Berry modellel a Comoi tó partján. Hol máshol, hiszen maga a márka is tősgyökeres olasz.

Tudjátok, a Trussardi az, amelynek jó pár darabja már kifejezetten örömet okozott nekem, és élvezettel viseltem. Kezdjük az ikonikus Trussardi Inside for womennel. Igazi krémes kávé illata volt, imádnivaló és felejthetetlen illat, nagyon sajnálom, hogy már nem kapható. Aztán vettem egy üveg Inside Delight-ot, könnyed és bájos virágos illat volt, semmi extra, de az ember lánya ellocsolta örömmel. Anyukám kapott egy üveg Action Donna-t, hát nem igazán tudtuk hova tenni akkoriban, így nagy nehezen fogyott el (tényleg, lehet, hogy egyszerűen csak kidobta édesanyám…). Nagyon odavoltam a Skinért, amiből csak egy fújósom volt, talán az egyik legközkedveltebb illata volt anno. Természetesen a Trussardi Donna  2011-es (újra)megjelenése is nagy lökést adott a parfümháznak, kvázi innen számolhatjuk újraéledését. Egyébként a márka fennállásának 100. évfordulójára adták ki, azért ez nagy dolog, nem? Kiváló orinetális virágos illat, nagyszerű áron. Most komolyan, hol lehet kapni 10.500 Ft-ért jó parfümöt?! Ha lehet, még jobb darab lett a Trussardi Delicate Rose üde, vizes, citrusos és friss rózsás illatával. Nagyon szeretem a Trussardi My Scent illatát, tömény púderes, virágos, krémes illat, kissé assszonyos, de én pont ezt a karakán tónusát szeretem.

De nézzük, mit is ígér az új Trussardi Eau de Parfum!

“A TRUSSARDI az új női illat, amelyet Julie Massé és Violaine Collas kizárólag számunkra készített, és amely egy teljesen olasz illatpiramist idézett meg a legfontosabb összetevők sorozatával. A fejjegyek a mandarin frissességével és a neroli merész illatával keverednek, hogy aztán a levendula, a jázmin és a fehér dália jegyeivel olvadjanak össze. A Trussardi új női illatának szabad, kortárs nőiességét az ibolya, a pacsuli és a szarvasbőr akkord hipnotikus és bársonyos alapjegyei fokozzák. A tökéletesen hengeres üveget matt rózsaszín, fekete és fehér színű, fényes festett csíkok díszítik, aranyszínű fémfedéllel, és az olasz design igazi darabja lesz.”

Összetevők: neroli, paradicsom, mandarin, levendula, jázmin, dália, bőr, ibolya, pacsuli.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter