10 férfi parfüm, amely lenyűgözi a nőket

Évek óta azok a bejegyzések, posztok a legnépszerűbbek a blogon, amelyek a legvonzóbb, legkelendőbb, legcsábítóbb, legszexisebb illatokat hivatottak összegyűjteni. Nem véletlenül: én is imádok listázni, és listákat böngészni. Szóval elmondhatom, hogy a kereslet és kínálat nálam ebben a kérdésben megegyezik. Sokan keresnek olyan férfiak számára tervezett parfümöket a blogon, amelyek a hölgyeknek kifejezetten vonzó illatnak számít. Mert az egy dolog, hogy az illető pasi mivel fújja magát, milyen illatot preferál, és egy másik, hogy a mai nők milyen illatokra kapják fel a fejüket. Ilyen ajánlások, kimutatások kismilliószám fellelhetők a neten, és a környezetemben, valamint az olvasók körében is egyértelműen kitűnik, hogy melyek azok az illatok, amelyeket leginkább szeretünk a férfiakon érezni. Szóval a lista nem reprezentatív, csak iránymutató, talán a 10 illat közül egyet-kettőt választva nem lehet mellényúlni.

Katt a parfümök nevére, ha szeretnétek bővebb infókat róluk!

Creed Aventus

Egyértelmű, minden ilyen listában szerepelnie kell az Aventusnak. Mert baromi jó, és jó érezni is. Nem olcsó, cserébe ultra trendi és cool. Vegyétek, vigyétek!

Giorgio Armani Acqua di Gio

A jó öreg Acqua di Gio. Az az igazság, hogy én szeretem az orientális, erős illatokat férfiakon, de ha megcsap egy jó kis friss, aromás, karcosabb “pasillat”, akkor utánafordulok. De tényleg. Régi, de jó kategória. Abszolút biztonsági játékos, nem lehet vele mellényúlni. Nincs túlbonyolítva, éppen ez a jó benne.

Dior Sauvage Eau de Toilette

Nem csitul a Sauvage népszerűsége, sőt, évről évre a flankereknek köszönhetően még fokozódik is. Az első alapillat Johnny Depp arcával fémjelezve szerintem igen jól sikerült, mondhatni, a 2010-es évek illattrendjét jól reprezentálja.

Chanel Allure Homme Sport

Az Allure sorozat mindig is nagyon népszerű volt, a vaníliás-fás puha alapokra épített aromás illat olyannyira lenyűgöző, és ölelésre hívogat és valóban nehéz megállni, hogy aki ezt az illatot viseli, ne tapadjunk rá teljesen. Ékes példája annak, hogy lehet valami úgy vonzó, hogy közben nem agresszív, sőt!

Paco Rabanne 1 Million

Meglepő, de még mindig igen népszerű a 1 Million, főként a 30-os körében. Igazából esti, bulizós illatnak ajánlanám, napközben már sok.

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Parfum

A Polo Blue edp mintha a tengerészneknek lett volna kitaláva. Számomra olyan, mint a vad tenger illata, férfias és friss egyszerre. Üdítően hat, ha megérzem.

Dior Homme Intense Eau de Parfum

Az egyik legkiválóbb férfiillatok egyike. Fás-púderes-íriszes illata magabiztosságot, nyíltságot hirdet. Nem túlzás, ha azt állítom, korunk egyik remekműve.

Jean Paul Gaultier Le Male

Pikáns, provokatív, érzéki és nagyon macsó. Röviden ennyi. Bővebben pedig csak azt tudom mondani, hogy Gaultier tudja, mivel lehet a nőket (és az urakat) levenni a lábukról.

Hugo Boss Bottled Eau de Toilette

A klasszikus öltönyös, fehér inges, komolykodós illat, ami a női orr számára is igen kellemes. Nem túl bonyolult, szépen megkomponált, magabiztos illat. Kiváló arra, hogy az irodában a hölgyek orrát megkíméljük és kényeztessük.

Versace Eros

Ha Versace, akkor mindig valami gazdagon díszített, kissé eltúlzott, aranyozott dologra számíthatunk. Az Eros is isteni (haha) a maga nemében. Valóban gazdag illat, kifejezetten férfias és lehengerlő, abszolút hódításra termett macsós parfüm.

Carolina Herrera CH Men Prive

Herrera CH vonala mindig is jó fogásnak számított, én szerettem minden darabát. A CH Men Prive klassz bőrös, aromás illat, modern, ellenállhatatlan és klasszikus egyszerre. Jól eltalált súlypontok, fűszerek és növények egyvelege bőrrel és fás jegyekkel. Gazdag, tartalmas illat, abszolút férfias játék, no.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter