Tommy Hilfiger Impact Intense – parfümkritika

Nem mostanában fordult elő, hogy úgy lelkesedjek egy férfi illat iránt, mint az új Tommy Hilfiger Impact Intense iránt. Jó, az is benne van, hogy a férfi illatokat meglehetősen hanyagolom, de kissé beleuntam a kardamom-menta-gyömbér-valami fűszeres kombóba. Nem világot megváltó illat lett az Impact Intense sem, ez tény. De van benne valamiféle allűrök nélküli férfiasság, ami nagyon megfogott.

Erőteljes, izgalmas és határtalan – szól a pr szöveg. Meg azt is mondja, hogy egy orientális-fás illat azok számára, akik a sikert új magasságokba kívánják vinni. Nyilván nem sokat mond, mégis érezhető belőle, hogy egy erőteljes, gazdag illattal állunk szemben. Üdítően izgalmas a piros alma a fejjegyben, jól indít, friss és egyben karaktert ad a továbbiaknak. Mély, balzsamos akkorddal folytatódik az illatkaland, amelyet rengeteg fás jegy támaszt alá. Élénk, és egyben klasszikus illatra számítsatok, amelyben a cédrus kifejezetten gyönyörű. Nagyon divatos a gesztenye jegye, én kifejezetten nem kedvelem, de az Impact Intense-ben a gyantás, enyhén bőrös akkordhoz remekül passzol, egyáltalán nem ordít ki belőle.

Remek balance, remek sillage és tartósság, élmény szagolni és viselni is. A 100 ml-s üveg pedig egy kis meglepetést rejt: a kupak lecsavarható, és benne egy kis utazóméretű parfüm bújik meg. 24.000 Ft körül van a 100 ml-s ára, ennyiért kifejezetten jó vásár. Kortalan, s bár fiatalokkal hirdetik, bármilyen korosztályon el tudom képzelni, sőt, még magamon is.

A Tommy Hilfiger illatok mindig is kifejezetten jó ár/érték arányú parfümök voltak, a Tommy Girl még mindig az egyik legjobb tini illat, amit én is szívesen a lányom kezébe nyomnék.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter