Tom Tailor East Coast Club – parfümkritika és nyereményjáték!

Az idei ősz egyik legvidámabb illatára sikeredett az új Tom Tailor East Coast Club Woman!

1962-ben az alapítók célja egy olyan lifestyle márka létrehozása volt, ami megszegi a szabályokat és a személyiséget helyezi előtérbe. Természetesség, életvidámság, lazaság ? ez az az életérzés, mely a Tom Tailor illatokat jellemzi. És hogy miért East Coast Club? Az Egyesült Államok keleti partján megtalálható minden, amire az Amerika kedvelők vágynak: élettel teli városok, lenyűgöző táj, gyönyörű partszakaszok, ínycsiklandozó tengeri ételek és híres egyetemek.

TomTailor_EastCoastClub_MW

Igaz,  hogy a keleti partvidék nyüzsgő tengerparti feelingje ihlette az illatot, nálunk meg egyre borongósabb az idő, mégis ha egy kis pezsgő, gyümölcskoktél édességével vetekedő illatra vágyunk, érdemes az East Coast Club parfümöt kipróbálni. A virágos-gyümölcsös illat kifejezetten a fiatalokat, fiatalos nőket célozza meg, édes-lédús zamata szerintem rajtuk áll a legjobban. A fejjegy citromos aromája ellensúlyozza a vaníliába ágyazott érett-édes gyümölcsök kirobbanó illatát (málna, szilva, barack). Meglepően visszafogott a szívjegy fehér virágos csokra, melybe tubarózsát, jázmint és gyöngyvirágot fűztek. A púderes rózsa a meleg, puha ámbrával és pézsmával és egy csipetnyi fás cédrussal tartós alapot biztosít a lágy virágoknak és élénk gyümölcsöknek.

TomTailor_EastCoastClub_Woman

 

 

 

Nagyon vagány kis üvegben igazi “csajos”, rózsaszín illat rejtőzik, mely a szürke őszi napokat vidámsággal, lendülettel tölti meg! Bárkinek ajánlom, aki fiatal, fiatalos és szereti az édes gyümölcsös illatokat. 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Egy üveg Tom Tailor East Coast Club Woman edt 30 ml várja, hogy kisorsoljuk és egy szerencsés nyertes hazavihesse. Ha Te szeretnél lenni az a bizonyos szerencsés, akkor nem kell mást tenned, mint hogy itt a poszt után hozzászólásban vagy a facebookon megírni, melyik a kedvenc Tom Tailor parfümöd!

Határidő: 2013. november 17. éjfél!  A nyertest emailben értesítem!



26 thoughts on “Tom Tailor East Coast Club – parfümkritika és nyereményjáték!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter