Szavazzuk meg az év legjobb parfümjeit!

Drágáim, talán már mindenki kipihente a nagy evés-ivást, kiörömködte magát a csodaszép ajándékok láttán, kicsit dolgozzunk is! 🙂 Ilyenkor év végén csak úgy röpködnek a best of válogatások. Nemzetközi szinten már rég kikiáltották az év legjobb parfümjeit, de én kíváncsi lennék arra, hogy a magyar parfümhasználók mit szerettek 2017-ben a legjobban.

Sokat gondolkodtam a szabályon, és igazából arra jöttem rá, hogy túl sok megkötés ne legyen. Inkább külön választanám az idei legjobb-legrosszabb illatokat, és legyen egy minden idők legjobb parfümje szekció is, külön férfi és női, csakúgy, mint a Fragrantica.com oldalon. Így szerintem könnyebb lesz a dolgunk.

Szavazóboxokat fogunk használni, ez azt jelenti, hogy egyszerre csak egy illatra lehet szavazni. Vagy a már listán lévő parfümökre adsz egy szavazatot, vagy te adsz a listához egyet. Többször is lehet szavazni, ha éppen nem tudsz két-három illat között dönteni.

A dolog kísérleti jellegű, nagy következtetéseket nem fogunk tudni levonni, de arra jó lesz, hogy kapunk egy körképet a mai ízlésről. 🙂 Aztán ki tudja, lehet, hogy később ennek hagyománya lesz!

2017 legjobb női és férfi parfümje kerestetik. Hozzáadtam a listához az év legismertebb újdonságait, de ti is bátran listázzatok kedvencet!

Most minden idők legjobb parfümjét szavazgatod meg! Direkt csak két illat nevét adtam meg (a két legnépszerűbbet), ti bátran felvezethetitek a listára a ti kedvenceteket!

És most következzenek a legrosszabb parfümök…direkt nem adtam meg nevet, kezdjétek ti! 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter