Summer Black Friday – most csapj le a parfümakcióra!

 

 

 

 

 

Éljen július, itt a Notino.hu Black Friday akciója! Ha szemfülesek vagytok, akkor akár 30%-kal olcsóbban csaphattok le a egy csomó parfümre, meg beauty termékre.

Mutatom, hogy én mit rendeltem:

Davidoff Adventure 

Igen, férfiparfümöt a Zuram, és rögtön 3 üveggel, mert hogy a 100 ml-s verzió most 7510 Ft-ba került! Vicc! Azonnal rendeljetek!

 

Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid 

Az egyik kedvenc szérumom: isteni puha lesz tőle az arcom, hetente 1-2 alkalommal használom este, és az ára nem akciósan is igen baráti. Most Black Friday akcióban kereken 880 Ft. Ebből is több üveggel kell venni!

Vichy Deodorant 48h golyós dezodor

Jelenleg nincs ennél jobb golyós deó a Földön. Az van, hogy amióta szültem, felborult mindkét háztartásom (hormon és az itthoni), ezért muszáj volt áttérnem valami olyan termékre, ami erőteljes és tényleg hatékony. Nos, a Vichy 48 órás deójával nulla, azaz zéró szag érezhető, de tényleg! Izzadhatsz csatakosra, lehet rajtad brutál műszál, szag egy szál sem lesz. Most akcióval 3440 Ft.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter