s.Oliver Feels Like Summer 2021 – parfümújdonság

2017 óta minden tavasszal az s.Oliver piacra dobja saját nyári parfümkollekcióját Feels Like Summer néven. Könnyed, vidám illatok, kifejezetten nyárias illatjegyekkel. Nekem nagy kedvencem volt a Tropical Flower, amely 2016-ban jelent meg, igaz, nem a sorozat részeként, inkább egyfajta előfutárként. Nagy sikere volt ennek a tiszta, virágos, bájos illatnak, hamar el is kapkodták, ezért minden évben szeretek ránézni az újabb nyári s.Oliver darabokra, hátha megint kincsre bukkanok. Nézzük, 2021-ben mit találunk majd a drogériák polcain!

A friss virágos mező finoman illatozó virágai felélesztik a vágyakozást a nyár és nap után – ezt jelenti az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER limitált kiadása. Romantikus pünkösdi rózsa és fehér őszibarack a tenger friss lehelletével telítve; az illat ellenállhatatlan kísérője lesz az idei nyárnak. 2021. április végétől virágillatú felhőbe burkolja viselőjét.

Ilyen a nyár illata

A meleg napok féktelen pillanatai egy illatba pakolva: az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fő jegye a bergamott, a lótuszvirág és a tenger kellemesen friss felütésével indítja az illatok játékát, amely a lágy nyári szellőre emlékeztet és feléleszti életörömöt. A nőies szívjegyben a pünkösdi rózsa, az őszibarack virág és a rózsa adnak egymásnak randevút, és a viselőjét messzire nyúló virágmezőre csalogatja egy romantikus picknikre. A szantálfa, cédrus és mósusz lágy alapjegyei a jól megérdemelt fagylalt illatélményét ébresztik fel, ami megkoronáz egy boldog napot.

Az s.Oliver szezonális illata

Az s.Oliver Fragrances 2016 óta nyűgözi le a fiatal nőket a FEELS LIKE SUMMER csábító, limitált nyári illataival, melyek minden évben új trendtémához kapcsolódnak. 2021 az újra feledhetetlen nyárra csalogató végtelen virágmezők frissítő könnyedségének illata!

Fő jegye bergamott, lótuszvirág, tengeri akkord.

Szív jegye pünkösdi rózsa, őszibarack virág, rózsa.

Alapjegy szantálfa, cédrus, mósusz.

Virágos dizájn

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER csomagolása éppolyan virágos és nyárias, mint amit rejt: Az illusztratív jellegű fehér őszibarack virágok játékos, nyári fényt adnak az üvegnek és a dobozának. A ragyogó fehér virágok színben erősen kiugranak a mentazöld háttérből. Összetéveszthetetlen külsőről gondoskodnak a fénylő sárga árnyalatok! Most első alkalommal látható az s.Oliver Fragrances idényillata dobozának hátoldalán a „Vegán” bélyeg, ami a 100 százalékban vegán kölnivizet jelenti és ezáltal egy okkal több a gondtalan nyári életérzésre.

Limitált kiadás

A teljes virágpompában tündöklő nyár egyetlen üvegben – ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2021-es limitált kiadása.

Kapható majd az alábbi kiszerelésben: Eau de Toilette, 30 ml 6335 HUF

Információk: www.soliver.com/fragrances

https://www.facebook.com/s.OliverFashion/

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter