Rock ‘n Roll Gaultier-től

Jean Paul Gaultier igazi polgárpukkasztó divatkreátor, ami nem csak a ruhakollekcióiban, hanem az általa kreált illatokban is megfigyelhető. A JPG illatok cseppet sem visszafogott, szolíd, elegáns darabok, éppen ellenkezően! Karakteres, izgalmas, figyelemfelkeltő illatok, viselőjük biztosan kitűnik a tömegből. Gaultier a legsikeresebb illata, a Classique után új ikon illatot alkotott, a Ma Dame sorozatot, melynek egyik változata a Ma dame Rose’n Roll.

Az illat egy igazi vagány, rockos, lendületes nő illata, a rózsa és a gránátalma istenien működnek együtt, a narancs egzotikussá, a a cédrus és a pézsma pedig karakteressé teszi. Nagyon tartós, szerencsére:)

 

 

 

 

 

 

 

 

A Ma Dame illatok reklámarca a szupermodell Agyness Deyn, ami szerintem telitaláltat, hiszen Agyness tökéletesen jeleníti meg a Ma Dame-lányt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt az illat hivatalos honlapja, ahova akár Te is felkerülhetsz egy jól sikerült fotóddal:www.ma-dame.com/#/are-you-glam-rock

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter