Rituals… parfümök

Az utóbbi időben teljesen belemerültem a kis parfümházak felkutatásába, elsősorban a természetes, organikus illatokat, natural parfümöket térképezem fel. Legjobb forrás erre az internet, ezen belül az angol oldalak, amelyek kifejezetten ezekre a parfümökre szakosodtak. Nagyon izgalmas új, itthon ismeretlen illatokat felfedezni, gyakorlatilag kimeríthetetlen ezeknek a parfümöknek a tárháza 🙂

Előző posztomban említettem különleges vonzalmamat a holland termékek iránt, így nagy örömmel fedeztem fel a Rituals kozmetikai cég parfümjeit. A Rituals elsősorban luxus testápoló, fürdőkellékeket, és szobaillatosítókat készít, csak 2010-től indították el a parfümvonalat, mely azóta 8 darabot számlál.

A Rituals parfümök természetes és rendkívül harmonikus illatát már a letisztult üveg és a natúr fa kupak is előre sejteti, a javarészt nőknek tervezett illatok két fő komponens diffúziójáról szólnak, egytől egyik organikus, természetes összetevőkkel.

No.04 Violet & White Lily

Az egyik kedvencem a Rituals illatok közül. Nőies virágos akkordjai finoman púderes karaktert kölcsönöznek az érzéki fás alapoknak. Nagyon komfortos illat.

No. 07 White Patchouli & Cedar Wood

Elegáns fás illat pikáns pacsulival és meglepő módon vizes jeggyel, mely egyfajta tisztaságot, ragyogást kölcsönöz az amúgy fűszeres illatnak.

No. 09 Vanilla Drops & Sweet Orange

Imádom a narancsos parfümöket, de kevés közöttük az annyira vidám és élettel teli, mint a Vanilla Drops & Sweet Orange. Mosolyt csal az arcomra a narancs-narancsvirág vaníliás köntösbe bújtatott párosa, melyet a tonkabab krémesít meg. Ennivaló kis illat.

A sorozat többi darabja:

No.01 Ginger Essence & White Tea

No. 06  Green Bergamot & Vetiver

No.14 Cypress & Fresh Tangerine

No. 18 Sandal Wood & Wild Rose

No. 19 Sandal Wood & Patchouli

Sajnos Magyarországon nem kaphatóak, angol parfümös oldalakon érdemes nézelődni, mint például itt: www.bathandunwind.com




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter