Rajta vagy a VIP listán? Carolina Herrera új parfümje megérkezett!

 

Ki ne szeretne rajta lenni a legmenőbb klubok VIP listáján. Carolina Herrera aztán tudja, mi kell a mai menő és bulizó fiatalságnak: haverok, buli, és nem Fanta, hanem 212 VIP. Kétség sem fér hozzá, a 212 VIP igazi partiillat, erőteljes, édes és fűszeres jegyei az éjszakában bontakoznak ki a legszebben, szolíd hétköznapokra én túl harsánynak gondolom.

Már a parfüm üvege is imádnivaló: a jól ismert és megszokott 212 kapszulaforma, csak éppen tetszetős aranyszínbe vonva. A fejillatban lévő rum és passiógyümölcs a kifújás pillanatában elrészegít, az alapjegyek (vanília és tonkabab) már megmutatják édes-krémes arcukat, a szívjegyben pedig a pézsma és gardénia biztosít minket arról, hogy nem egy hétköznapi szirupos-cukorkás illattal állunk szembe. Az illat a bőrömön fél-egy órával csillapodik le igazán, nekem ekkor tetszik a legjobban. Igazán klassz kis illat, a Playboy női parfümjei helyett a 212 VIP jobban illik egy dögös és stílusos partilányhoz!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter