Perfumes – The A-Z Guide Luca Turin és Tania Sanchez tollából

 

Luca Turin és Tania Sanchez Perfumes The A-Z Guide könyve gyakorlatilag közel 2000 parfüm rövidebb-hosszabb kritikáját, véleményezését tartalmazza. Nevéhez hűen valóban kézikönyv jellegű: egyszerű és átlátható szerkesztésű, többnyire lényegre törő és olykor vicces vagy éppen igencsak kritikus értékelések gyűjteménye.

Az illatokat 5 kategóriában értékeli: mestermű, ajánlott, jó, nem ajánlott és elkerülendő.

A könyv elején több cikket olvashatunk a szerzőktől, valamint választ kapunk olyan kérdésekre, melyet legtöbbször hallani parfümökkel kapcsolatban. A könyv végén összesíti az értékeléseket, valamint izgalmas top 10 listákat közölnek, mint pl a Legjobb virágos illat vagy a Legjobb szelíd (halk) parfüm.

Ha nem is értek egyet minden kritikával (pl a Flowerbomb igen gyatra, 1 csillagos értékelést kapott), vitathatatlan, hogy a legtöbbször valóban nyersen, de reálisan írják le az illatokat.

Angolul tudó parfümrajongóknak izgalmas olvasmány!

Ezen az oldalon szállítási költség nélkül (!)  bárki megrendelheti: http://www.bookdepository.co.uk/Perfumes-Luca-Turin/9781846681271



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter