Napi kedvenc: Etro Paisley

 

Etro, az olasz luxus kelmék és design kétségkívül legnagyobb alakja. Szerencsére hasonlóan izgalmas parfümökkel ajándékoz meg minket ez a mesés márka (erről kicsit később bővebben), legújabb illata a Paisley, az Etro-házra jellemző minta nevével megegyezik.

Paisley: olyan finom virágminta, mely indiai fenyőtobozok formájához hasonlóan van elszórva az anyagon, régi skót motívum.

Az Etro Paisley parfümje egy roppant nőies illat, tele izgalmas és krémes jegyekkel. Lehet, hogy a marketing hatott rám, de kifejezetten “lila” illatként, izgatóan füstös és érzékekig ható elixírként határoznám meg. Orientális-fűszeres csoda, egy puha díszes kendő, mely mesésen terül szét a bőrön, onnan ontja szelíden keleties hangulatú fűszercsokrát.

A kardamom-rózsabors meglepően szépen működik együtt a határozottan jelen lévő ylang-ylanggal, szerény jázmin és fekete ribiszke kíséretben. Természetesen a bombabiztos alapok nélkül nem lenne mindez krémesen bőrre simuló: az ámbra, pacsuli és vanília hármasa bár elcsépelt lehet, mégis melengető és izgalmas parfümmé varázsolja a Paisley-t.

Kifejezetten jól esik ezt viselni ebben a hideg időben:)

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter