Parfümújdonság: Van Cleef & Arpels Bois d’Amande

Új darabbal bővül a sokunk által kedvelt Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire, mégpedig a tavasszal nyíló mandulafa ellenállhatatlan illata ihlette aromával, Bois d’Amande néven.

“Az új illat létrehozásakor mandulafákat képzeltem el az olasz napsütésben. Csodálatos kontrasztot akartam létrehozni a fás akkordok egyenessége és a mandula-akusztika ellenállhatatlan érzékenysége között, vanília alapokkal együtt.” – Sidonie Lancesseur parfümőr.

A neves ékszercég niche/rendkívüli kollekciója nagy kedvence a különleges parfümök rajongóinak. Csodás kivonata a legkedveltebb parfüm összetevőknek, mint az írisz, rózsa, vagy az oud. Imádom ezt a letisztult formát, amely visszaköszön egyébként a márka parfümös gyertya sorozatában is.

A Collection Extraordinaire sorozatból nekem két illat van meg: a legendás Orchidee Vanille – az a poros, púderes vaníliás cukor, amely valóban vanília illatú, valamint az Ambre Imperial – a legbalzsamosabb, legbársonyosabb ámbra, amelyet valaha próbáltam.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter