Paco Rabanne Olympéa Blossom – parfümújdonság

Paco Rabbanne nagy sikerű Olympéa illatának újabb változata jelent meg idén tavasszal. A vaníliás-sós akkordot kimaxoló Olympéa sikere nem meglepő, én is örömmel viseltem megjelenése évében. Az új Paco Rabanne Olympéa Blossom a már jól ismert vaníliás akkord mellé nagy adag rózsát kapott, amelyet rózsaborssal fűszereztek. A sós jegy helyett a most divatos fekete ribizli savanykás jegyei érvényesülnek, bársonyos kasmírfa kíséretében.

“Olympea Blossom, elragadó virágzuhatag

Olympéa Blossom Eau de parfum for Her, Paco Rabanne új kreációja. Isteni kontraszt: virágzuhatag és abszolút érzékiség.

Legelőször a frissen lemetszett rózsaszál fűszeres illata libben fel, majd felsejlik a ragyogó feketeribizli sorbet a gondtalan fiatalság és az első megtapasztalások szédítő érzését megidézve. A virágok könnyedségének légies világa végtelenül érzéki kontrasztot alkot a csábítóan finom vaníliával és kasmír fával, találkozásuk során flörtöl egymással a két ellentét. Tökéletes akkord, pézsmás, puha és érzéki illat marad a nyomában. A kettősség nyomán virágos-gyümölcsös illatkompozíció bontakozik ki, amely a vibráló és meglepetésszerű nőiesség szimbóluma. Az illat a boldogságot testesíti meg, óda az élet gazdagságához és ragyogásához, színe pedig olyan mint a rosé pezsgőé, csupa vidámság… és egyszerűen ellenállhatatlan.

Fekete virágokkal ékesített Olympéa illatüveg

Az Olympéa blossom illatnedűjének finom rózsaszín árnyalata és a fekete virággrafika ötvözete váratlan kombináció, melyet Paco Rabanne divatkollekciói ihletettek. Az ikonikus üveg átlényegül, a nőiesség ódáját zengi, egyszerre érzéki, hódító és időtlen.”

Már kapható 30, 50 és 80 ml-s változatban.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter