Paco Rabanne Lady Million Empire – parfümújdonság

Beindult az őszi/téli/ünnepi szezon, dübörögnek az újabbnál újabb kampányok, és persze a nagy nevű márkák is mindig ilyenkor rukkolnak elő valami igen ütős újdonsággal. Paco Rabanne új szintre emeli a Lady Million univerzumot, amely meglovagolva a 1 Million (talán már leszálló ágban lévő) sikerét, a vagány, játékos kedvű hölgyeknek kíván kedveskedni új, Lady Million Empire illatával. Meg kell hagyni, az üvege telitalálat, szép ez a halvány rózsaszín magnólia szín, és az illat is újabb dimenziókat nyit meg a Lady Million kedvelőinek.

Anne Flippel, a Lady Million tervezőjével karöltve Jean-Christophe Hérault (IFF) modern ciprusos illatkompozíciót alkotott. A ciprus erőteljes és elegáns illatvilágot teremt, a patchouli pedig ehhez megfelelő alapul szolgál. Az akkord: a magnólia virág megmerítkezik az ellenállhatatlanul csábító konyakban. Merész nőiesség. Szexi. Ínycsiklandóan szemtelen.

A Lady Million klasszikus illatok újragondolása. Narancsvirág DNS: a Lady Million illat esetében ragyogó üdeséget árasztott. Az új illatnak a narancsvirág szikrázó narancsos tonalitást kölcsönöz (neroli esszencia), az eredmény egy animális, enyhén gyümölcsös kompozíció osmanthus esszencia hozzáadásával. Patchouli: a föld jegyektől megtisztított „fehér patchouli akkord” fehér pézsma felhőbe burkolózó ragyogó fás és likőrös rezgéssel gazdagítja az illatot.

Ragyogó magnólia-kristály. Üde szirmok. Narancsvirág és osmanthus esszencia bőrös-sárgabarackos színezettel. Meleg, érzéki szirmok. Virágos zuhatag, pazar kényeztetés az érzékeknek. Pézsmás illat, patchoulival felülírva. Az aranyló konyak zamatos nedűje. Cukrozott ribizli, amely ellenállhatatlanul rabul ejt. Nyomot hagy maga után.

Összetevők:

Magnólia, narancsvirág, osmanthus esszencia, fehér patchouli, konyak akkord, ribizli, vanília.

 

Pink gyémántként csillan fel az üveg, magnólia árnyalatú, rendkívül nőies és merész. Az üveget – akárcsak az eredeti Lady Million üvegét – Noé Duchaufour – Lawrence tervezte.

 Jó kis lendületes reklámfilmet forgattak a Lady Million Empire-hoz, vagány, fiatalos, mozgalmas, bulizós, abszolút átjön az életérzés. Íme:

Már kapható a parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter