Paco Rabanne 1 Million Elixir – parfümajánló

A 2000-es évek férfiilatta, nem volt klub vagy disco, ahol ne Paco Rabanne legendás illata hömpölygött volna a levegőben. Igen, én is odavoltam érte (mármint amikor a Zuram viselte), ma már kissé megkopott a fénye. Ennek ellenére még keresik, még viszik, ezért újabb és újabb verzióban lehet beszerezni. Az új intenzív parfüm verzió erősebb,  mint amilyen valaha volt az aranytömb.

A Paco Rabanne bemutatja új illatát, amellyel bővül a legsikeresebb férfi vonal, a 1 Million parfümkollekció. Mélyrehatóbb, erősebb, gazdagabb – átütőbb, mint valaha: az új Paco Rabanne 1 Million Elixir hihetetlenül intenzív, összetéveszthetetlenül 1 Million. Ez az erőteljes illat kézzel válogatott összetevőkből készült, melyek ragyogóvá teszik ezt a remekművet, köszönhetően a friss jegyek elképesztően magas minőségének.

Az intenzív érzések csúcsán és azon túl. Az alkotók Quentin Bisch, illetve Christophe Raynaud, aki az eredeti 1 Million parfümök megálmodója is egyben. Az Elixir csatlakozik a 1 Million Le Parfum és a 1 Million illatok mellett ahhoz az elsöprő és szabad univerzumhoz, ahol a mindenek birtoklása egyszerűen természetes.

A legkiválóbb összetevők használatával a 1 Million Elixir egy új, extrémebb formában értelmezi a sikert és a magabiztosságot. Egy egészen új módja annak, hogy kitűnj a tömegből ezzel az intenzív, erőteljesebb illattal, ami minden lépésében rendíthetetlen.

Kimagasló érzékiség találkozása az intenzív és hosszan tartó erővel. Ez a mélyreható, függőséget okozó, mámorító elegy gazdag virágos-gyümölcsös jegyekkel. A fejjegyekben elragadóan és intenzíven érződik a természetes édes almaolaj, illetve a davana levelek első érintése, amelyek közvetlenül tovább vezetnek ebben az igazán merész és jellegzetes elegyben. A szívjegyekben válogatott összetevők, vagyis a legminőségibb törökrózsa és ozmantusz virág keveredik a bőrös-virágos, barackos jegyekkel, ráadásként a vadon termesztett tonkababbal, amelyek választ adnak arra, hogy ez a remekmű miért ennyire egyedülálló minőségével a parfümök közt. A legmaradandóbb, alap összetevőkben az érzéki-likőrös davana jegyek szinte vibrálnak a pacsuli és szantálfa olaj értékes kivonatával és a fekete vaníliamag kivonattal.

A 1 Million Elixir egy gazdagabb, intenzívebb koncentráció a többi parfümhöz képest a 1 Million illatcsaládból.

Az igazán ikonikus aranytömb most a hatalom új, összetéveszthetetlen jeleit viseli magán: bátor, egyedi, egyben kifinomult. A fekete háromszög az új jelképe annak az új erőnek, amely szilárd, intenzív és sejtelmes. Az eredeti 1 Million üveg, mintegy kimunkált ékszerként újragondolva jelenik meg, amely az illat sokoldalúságát is tükrözi. Rajta a precízen kidolgozott háromszög szimbolizálja a végtelen erőt és energiát. Meginvitál, hogy merészkedjünk egészen az intenzitás csúcsáig.

…és, hogy minden elemében egyedülálló legyen, az aranyszínű külső csomagolás most függőleges csíkokkal és a fekete finom érintésével jelenik meg. Egyszerre feltűnő és kifinomult.

A Paco Rabanne komolyan veszi a környezetvédelmi kötelezettségeit. Ez az új illat, mely Franciaországban készült, büszke, hogy vegán formulájával 91%-ban természetes összetevőket tartalmaz, szigorúan figyelembe véve az állatkísérlet-mentes irányelveket. A 1 Million Elixir dobozának anyaga 100%-ban újrahasznosítható, FSC által jóváhagyott, felelős erdőgazdálkodásból származik.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter