Otto Kern Ultimate Black – parfümújdonság

Az alkonyi fénybe burkolózó irodában egy nagyváros körvonalai rajzolódnak ki az elegáns megjelenésű férfi mögött: Az Otto Kern ambiciózus, törekvő és céltudatos viselője nem zárkózik el az összehasonlítástól a siker felé vezető úton. Legyen szó üzleti ebédről, fontos megbeszélésről az irodában vagy egy laza munka utáni italról a kedvenc bárjában a kollégákkal – tökéletes jelenléte mindig érezhető. Mindenki másnál jobban testesíti meg az összetéveszthetetlen férfiassággal párosuló modern eleganciát. Ez a lüktető aurájú férfi mindig eléri a célját, és csak a legjobbal elégszik meg. Az Otto Kern Ultimate Black ezt a magabiztos megjelenést jelenti elegáns, ugyanakkor férfias, orientális illatával.

Az Otto Kern Ultimate Black meglepően izgalmas kompozíció, amely a fahéj és a rózsaszín bors vibrálóan friss és egzotikus illatfelütésével indít. A szívben zsálya, levendula és cypriol áraszt klasszikus-markáns jegyet. Az alapjegyben az illat a meleg, érzéki árnyalatok és a száraz, markáns fák varázslatos szimfóniájával zárul, amely aláhúzza a férfi felülmúlhatatlan karakterét. Bármit is hoz a munkanap – az Otto Kern Ultimate Black tökéletes társ azoknak a férfiaknak, akik férfiasságot, sikert és önbizalmat árasztanak.

Elegáns – orientális – férfias illatkategóriába sorolható.
Fejjegy: fahéj, rózsabors, bors

Szívjegy: nagarmothafű, zsálya, levendula

Alapjegy: cédrusfa, tonkabab, ámbra

Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 5797 HUF
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 6555 HUF

Az Otto Kern Ultimate Black termékek 2021 október közepétől kaphatók a Müller áruházakban.

További információkat az Otto Kern Otto Kern Ultimate Black termékekről itt találhattok: www.ottokern-fragrances.com.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter