Omnia Profumi Cristallo di Rocca – parfümkritika

Az Omnia Profumi márkával körülbelül két éve ismerkedtem meg…hozzájutottam az illatmintáikhoz, de a terhességem, és az az alatti rosszullétem közbeszólt, így nem tudtam kipróbálni őket (nem akartam,hogy negatív élményeim legyenek az illatok kapcsán) és aztán el is feledkeztem a mintákról. Aztán az Iparfüméria oldalán nézelődtem és megakadt a szemem az Omnia Profumi parfümökön mely szerepelt a kínálatukban. Egyből felkutattam a mintákat és a fejemet vertem a falba, hogy miért nem előbb fedeztem fel magamnak ezt az ízig-vérig olasz parfümházat (mely egyébként egy ékszermárkából nőtte ki magát).

parfümblog omnia profumi cristallo di roccaAtyaég, micsoda koncepció és milyen kerek, telt és ízes illatok! Az Omnia Profumi kollekciójában a fémek és a kövek transzformálódnak át illatokká, felelevenítve azokat a szenvedélyes és elegáns vonalak, melyeket a drágakövek és a nemesfémek közvetítenek. Nos, az Omnia Profumi kínálatából két hatalmas kedvencem van, ma az egyik kerül terítékre, a mandulás csoda.

Igen, mennyei mandula, most valahogy rá vagyok kattanva mindenre, ami kasmírpuhaságú és tejesen selymes illat. A Cristallo di Rocca azaz a Kristálykő az ellentétek keveréke, melyet minden nap magunkon viselhetünk. A gazdagon virágos (inkább púderes, áttetsző virágözön, mint negédes kavalkád) kezdet után a rummal meglocsolt mandula szegfűszeggel átitatott illata a mérvadó, amely elképesztően lágyan lüktet e virágos felvezetés után. Természetesen vaníliás, fás (szantál) alapot kapott, ez is dukál egy ilyen jellegű illathoz, kissé hamar leapad a rumos-púderes mandula tombolása – el bírtam volna viselni még – és inkább halk nyögdécselésként próbált érvényesülni az édeskés-száraz fás alap mellett. Ami jó hír, mert most nem vágyom erőszakos mandulaillatra, most ez az éteri puhaság kellett. Kár, hogy nem ősszel kaparintottam meg, sebaj, már megvan mit fogok viselni ha jön a hideg (csak ne jöjjön hamar!).

cristallo

Fedezzétek fel bátran az Omnia Profumi illatait, édesszájú, karamellimádó nőknek a Madera kötelező, ilyen isteni illatot nem sűrűn lehet próbálni, de erről majd később!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter