Nyugtató arcpermet: Bioderma Hydrabio Brume

Mondtam már, hogy évek óta totális függésben vagyok az arcpermetekkel és termálvíz permetekkel? Tényleg elmondhatom, hogy jó pár éve mindennap használok arcpermetet, naponta többször is, és már nem tudom elképzelni a napi rutinomat nélkülük. Felesleges pénzkidobásnak tűnik első ránézésre, de én most 3 lépésben megcáfolom ezt.

1.Hidratálás minden mennyiségben

Ugye a hidratálásból nem lehet elég, legalábbis az én bőrömnek nem. Iszonyú felületi vízhiányos, így minden könnyű hidratálót azonnal felszív, és utálom, ha valami kiszárítja, így nekem fontos, hogy egész nap “jól legyen” az arcbőröm, különben idegesít. Rájöttem teljesen véletlenül és magamtól, hogy ha a termálvizet/arcpermetet tiszta arcbőrre felfújom és még nedves állapotában viszem fel ez után a szokásos szérumot, krémet, akkor sokkal jobban hidratál és sokkal jobban beszívja a bőr. Így minden reggel és este arctisztítás után arcpermetet használok.

2.  Frissítés minden mennyiségben

A maszkos időszak szanaszét irritálja a bőrömet, idegesít, ahogy dörzsöli a bőrömet és érzem, ahogy a maszk apró pamut vagy műszálai az arcomra tapadnak és szárítják. Mivel utánkrémezni nem igazán szeretnék napközben, így marad az arcpermet: azonnal megnyugtatja a bőrömet. És nem, nem szedi le a sminket, mert:

3. Tartós smink minden mennyiségben

Igen, az arcpermetet ha felviszed a kész sminkre finoman és igen halványan, akkor az tartósítani, egységesíteni fogja a sminket. Mindig így csinálom. Vannak külön fixáló spray-k is erre, de a legtöbb arcpermet alkalmas a tartósításra is.

Nem kell őrült drága dolgokra gondolni. Én most a Notino.hu oldalról a Bioderma Hydrabio Brume frissítővizét rendeltem meg, mert nagyon jó áron volt (300 ml 2710 Ft). Abszolút teszi a dolgát: puhán permetez, hidratál, nyugtat, legszívesebben óránként előszedném és fújnám, annyire jó használni. Körülbelül 50-100 ml-s permetek 1500 Ft körül mozognak, ami teljesen jó ár, ha azt nézzük, hogy nagyjából 1-2 hónapig tart ki ekkora adag. Érdemes kipróbálni őket, garantált lesz a rászokás.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter