Nyerj Isadora ajándékcsomagot!

A Douglas jóvoltából kipróbálhattam az Isadora legújabb, ünnepi sminkkollekcióját, melyek a sokatmondó Northern Lights fantázianév alatt kaphatóak. A kollekciót a hó, csillagok, az északi fények és az aranyló barna szín inspirálta, így a kollekció különböző darabjaiból “jéghideg” és “forró” árnyalatú sminket készíthetünk magunknak. Az aranyló barna szemhéjfesték paletta a mélyvörös Perfect Matt rúzzsal és az arany csillogását utánzó Wonder Nail körömlakkal csodás és elegáns hatás érhető el a báli szezonban. Jégkirálynőknek, illetve hideg árnyalatok kedvelőinek a krémes szemhéjpúder tökéletes választár lehet, mely az új kollekció keretében Stardust néven ezüstösen csillogó árnyalatban jelent meg. Tökéletes kiegészítése a hűvös sminknek a Purple de Luxe tápláló szájfény izgalmas lila színe és az extra tartós, gyorsan száradó Wonder Nail körömlakk Silk Road mélykék árnyalata. Ha pedig a farsangi bulira szeretnéd valami extra hatással feldobni a hajad, akkor próbáld ki az Isadora legújabb hajszínező spiráljait a legtrendibb árnyalatokban.

Az Isadora kozmetikumokat keressétek a Douglas parfümériákban!

Nyereményjáték!

Most az Isadora új, ünnepi kollekciójából dekorkozmetikai termékekből összeállított ajándékcsomagot nyerhetsz 20.000 Ft értékben!

A csomag tartalma:

1 db Wonder Nail körömlakk Silk Road árnyalatban

2 db Hair Mascara Red Flame és Dark Chocolate árnyalatokban

1 db Eye Shadow Quartett szemhéjpúder Lynx árnyalatban

1 db Cream Mousse Eye Shadow szemhéjpúder Stardust árnyalatban

1 db Moisturising Lip Gloss szájfény Purple de Luxe árnyalatban

A nyereményjáték kiírását és a részleteket megtalálod a Parfümblog facebook oldalán.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter