Mugler Angel Iced Star

Megszámlálhatatlan variánsa létezik a világ első igazi gourmand parfümjének, az Angelnek. A Mugler Angel egyik legmegosztóbb illat, vagy imádják vagy szívből gyűlölik (magam az imádók táborába tartozom), igazi parfüm ikon, akinek egyáltalán nem indult fényesen a karrierje, hiszen első körben totális érdektelenség fogadta, majd megtört a jég, és azóta veszik, mint a cukrot. Mugler apu azóta sem tud leállni, és minden évben kiad minimum 2 Angel klónt, amit én már nem tudok, és nem is akarok követni. Mindenesetre tud valami a mi Thierry-nk, mert tényleg jók ezek a változatok, például az Angel Muse igazi kis ikon lett (nagyon klassz illat), és a régi limitált Angel darabok vagyonokért cserélnek gazdát. Úgyhogy megéri befektetni az új Angel Iced Star parfümbe is!

Kókusz, ananász, praliné és pacsuli…mintha az alap Angel lenne, csak egy kis trópusi feelinggel meg lenne bolondítva. Hasonló az eddig megjelent Angel Croisiere darabokhoz, valamint erre a Spongyabob Gary parfümre (a Fragrantica közönségszavazatai alapján :D)

Viccet félretéve, például a tavaly megjelent Angel Nova is szintén nagyon népszerű darab lett, bár szerintem sikere főként annak köszönhető, hogy nagy hasonlóságot mutat a szupersztár Parfums De Marly Delina-val. Sokan tartósnak ítélik meg, ma már ez is nagy szó. Engem is kíváncsivá tett, és szeretnék beszerezni egy üveggel mindenképp!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter