Miller et Bertaux Malagasy – parfümújdonság

Miller et Bertaux az első niche márkák egyike volt, amelyet kis hazánkban be lehetett szerezni. Éppen ezért 1-2 illatuk kifejezetten kult darabnak számítottak anno (Green…, Parfum Trouve), ma már kevésbé forognak illataik közszájon. Kár, mert üdítően kedves kis márka, nem túl pörgős megjelenésekkel, és kifejezetten tetszik a letisztultságuk. Új illatuk, a Malagasy nemrég jelent meg.

“A Malagasy az eaux de parfum sorozat harmadik része, ahol minden egyes alkotás egy-egy fűszeres vagy aromás összetevőt szublimál az alapítók, Francis Miller és Patrick Bertaux expedícióiról. A Malagasy egy olfaktív utazás Madagaszkár szigetének szívébe, a legértékesebb kincsek után kutatva: Voatsiperifery, közismert nevén vadpaprika. Ezt a ritka borsot, amely e különleges állatvilág közepén fejlődik ki, az illatban fás és virágos jegyek kísérik, amelyeket a citrusfélék frissessége szublimál. A további jegyek közé tartozik a bergamott, a rózsaszín bors, a kömény, a szegfűszeg, a cédrus, a cisztusz, a guaiacfa, a tömjén, a moha és a pacsuli.”

A Cherry Garden parfümériában kapható nálunk, itt: https://www.cherrygarden.hu/miller-et-bertaux-malagasy-unisex-1694

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter