M.Micallef Art Collection 2013

Art Deco a reflektorfényben!

Tegnap mutatta be Martine Micallef Grasse-ban legújabb, nőknek tervezett parfümkollekcióját Art Collection 2013 néven. A Parfums M.Micallef, mely híres deluxe illatairól gyönyörű kézzel festett parfümös üvegekben, bejelentette, hogy piacra dobja az új művészeti parfümduóját, melyek a gourmand és érzékiség jegyében születtek: ROUGE N°1 és ROUGE N°2.

Art Collection 2013
Art Collection 2013

Az autentikus francia kézműves hagyományt és a luxust ötvözve, a M.Micallef cég legfontosabbnak tekinti a minőségi és természetes alapanyagokból készült illatokat, és ezt nagyítja fel minden üvegével a művészeti stúdió. Mert az Art Collection 2013-al Martine Micallef is újraértelmezte az Art Deco alapjait: ROUGE N°1 és ROUGE N°2 designja ötvözi a mértani alakzatokat: kocka alakú kupak és az üveg melyet kör alakú Swarovski kristályok díszítenek.

“Minden doboz kézzel festett, arany vagy ezüst, az Art Deco képviselője, csillogó glitterekkel, és egy nagy piros kristállyal. Ez szimbolizálja a gourmand és érzéki jegyek duóját, ehhez választottam a mély vörös színt,  az igazi szenvedélyes vöröset”-magyarázza Martine Micallef.”

Rouge 1
Rouge N.1

ROUGE N°1

Fejjegy: őszibarack, mandarin – szívjegy: ylang-ylang, rózsa, jázmin – alapjegy: fehér pézsma, vanília, benzoin. 

Virágos-gyümölcsös Rouge N°1 ötvözi finom sárga gyümölcsök zamatát egy  csokor virággal, melyet melenget  a vanília és a fehér pézsma alap. 

ROUGE N°2

Fejjegy: citrus, fekete ribizli, szerecsendió – szívjegy: jázmin, ibolya, orchidea – alapjegy: borostyán, vanília, labdanum, hódzsír.

Keleti-virágos Rouge N°2 ötvözi a kifinomult jázmin, az ibolya, és az orchideák illatát a keleti illatokkal, mint a borostyán, vanília és állati jegyzetek.

Kiszerelés: EDP 100 ml
Elérhetőség: június 2013
Kiskereskedelmi ár: 185 ?

Rouge 2
Rouge N.2


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter