Lush-t, vagy csalunk – Lush Halloween 2019

Nyakunkon a Halloween (október 31.), ami tudom, hogy nem kifejezetten magyar/európai ünnepkör, de szerintem jópofa módon a gyerekekkel lehet ünnepelni, már csak azért is, mert ilyenkor novemberben a boltok polcain minden halloween-i köntösben virít. Nálunk abszolút menő ilyenkor a tökfaragás, a különböző rémisztő csokik, cukrok fogyasztása, és ilyenkor jöhet minden, ami tök. Nálam, ha Halloween, akkor Lush 🙂 Egyszerűen odavagyok ezekért a játékos beauty cuccokért, igaz, nálunk a fürdőbomba kiesett a szórásból, mert az új lakásban csak zuhanykabin van, legnagyobb bánatomra:( Ennek ellenére van bőven miből mazsolázni, így kiválasztottam az öt legmenőbb Lush Halloween cuccot ebben az ajánlóban, ami kipróbálásra érdemes. A teljes Lush Halloween kollekció limitált ideig elérhető a Lush webshopjában illetve a Lush üzletekben (katt a linkre!)

Little Box of Horrors – minden benne van, ami Lush Halloween! A méltán népszerű Monsters Ball (visszatérő játékos, imádtuk!), A Fun fürdőgyurma (vagy szappan vagy sampon, bármire használhatod, az egyik legjobb Lush termék), a Ghost in the Dark szappan, amit a sötét fürdőszobában is megtalálsz, és az egyedi Boo! fekete fürdőslime. Ütős kis csomag!

Ha van abszolút szerelembeesés, akkor az számomra a Lord of Misrule – minden formában. Az évek óta visszatérő Úr, a zöld golyó illata totálisan addiktív, jómagam is teljesen rácsavarodtam. Idén sajnos csak fürdőbomba formában kapható, úgyhogy ezt kapkodjátok el! Imádni fogjátok erős borsos-pacsulis illatát. Ja, és teljesen uniszex, az uradat is meglepheted vele (és csak úgy súgok, az illata felkorbácsolja a szenvedélyeket :D).

Nem csak én, hanem Polli, a 6 éves kislányom is nagy rajongója a Lush természetes ajakradírjainak, Ő azért, mert titokban rájárhat, és kinyalogathatja az üveget, én meg azért, mert varázslatosan puha ajkakat varázsol, ezer éve nem tudom, mi az, hogy kicserepesedett ajak! Idén ősszel a Pumpkin Spice a legmenőbb gyömbérrel és fahéjjal, nyami!

A kis tökös Sparkly Pumpin, amelytől valóan ragyogni fogsz fürdőzés után. Jó kis spórolós habfürdő, elég csupán pár percig a csap alá tartanod, és nagyon kellemes habréteget képez, sokszor felhasználható. Borókabogyó és lime, valamint fahéj illatú finomság, abszolút megéri az árát!

Utolsó helyen áll a Bewitched ulta cuki cicusa, amelyet szeretek, de van egy hátulütője! A Bewitched boszorkányosan jó illatú habfürdő, édes cicapofa, nem bírsz ellenállni neki, de tudnod kell, hogy nem hiába vagány fekete: a víz is fekete lesz, és bizony nálunk az akril kád is. Szóval számold bele a fürdésbe, hogy utána jöhet egy kis extra kádsúrolás (amúgy természetesen lejön a kádról, csak nem elég kizuhanyozni).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter