L’Erbolario Foglie di Té (Tealevelek) – parfümkritika

Ha még nem szerezted be az idei nyári illatodat, akkor jó helyen jársz, olvasd végig a posztot, és biztos vagyok benne, hogy be fogod szerezni a legújabb L’Erbolario teás illatát. Hogy miért vagyok ebben biztos? Mert az idei nyári illatok közül toronymagasan a legüdítőbb, legjobban megkreált illattal állunk szemben.

Az L’Erbolario Foglie di Té, azaz a Tealevelek egy olyan friss-teás illat, amire már nagyon régóta vágytam. Amiben van erő, ami nem egy sekélyes zöldike illat, ami valóban frissít és energiával tölt fel, mint egy csésze tea. Azt a fajta bizonyosságot érzem, mint a Frescaessenza kapcsán: komplex, friss, harmonikus illat, amit bárki kortól és nemtől függetlenül élvezhet. Talán mint a parfümgyártás hőskorában, amikor a természetes alapanyagokat mesterien keverték, elegyítették, és a cél valami természetközeli, természetet utánzó illat volt, ami kifejezetten kellemes az orrnak, és az elmének is. Amit egyszerűen jó érzés viselni, amit a saját magunk szórakoztatására teszünk magunkra, mert annyira jó.

Szóval a Tealevelek hitvallása: segít a stresszből kimenekülni, felfrissíti az elménket és egyensúlyba hoz. Csakúgy, mint a japánoknál a tea, amelynek komoly szertartásai vannak, a Tealevelek is egyfajta szakrális rítus eleme. Érezhetően nyugtató, frissítő aurával vesz körül, nem tolakodik, csak finoman irányít. Kiemelkedően élénk jegye a oolong tealevelek és a maté tea…mintha beleszippantanánk egy doboz te

ába. Fűszeres, mély és karakteres aroma, amelyet a verbéna és a vízi menta pezsdít fel. Csodás a lecsengése, ahogy a teák fűszeres aromáját körülöleli a csípős menta, és a verbéna szelíden citrusos akkordja.

Tartóssága, hatósugara közepesnek mondható, (hozzáteszem, hűvös, szinte őszi időjárásban teszteltem..ez a május nem az igazi…) Az L’Erbolario tusolózseléi és testápolói remek minőségűek, köszönő viszonyban sincsenek a drogériás társaikkal, s mivel természetes alapanyagokkal teli termékek, szívesen adok ki értük ennnyit. A parfüm nagyon klassz darab, tényleg bátran viselheti férfi és nő egyaránt, uniszex illat a javából.

A Myropolium üzletében (Budapest 1015, Hattyú utca 7.) és webshopjában (www.myropolium.hu) kapható a teljes kínálat:

parfüm (50 ml), arc – és kéztisztító gél, testápoló -és kézkrém, tusolózselé. Ha siettek, még elcsíphetitek a 10%-os akciót június 1. éjfélig, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter