Lancome La Vie Est Belle En Rose – parfümújdonság

Nincsen tavasz új Lancome La Vie Est Belle illat nélkül, idén tavasszal szám szerint a 19. jelent meg En Rose fantázianévvel, melyben a megszokott La Vie Est Belle DNS mellett a rózsa illata dominál, virágos, friss, modern. Valódi út az optimizmushoz. Julia Roberts pedig imádni való, mint mindig.

Csatlakozik a híres La vie est belle családhoz… A La vie est belle En Rose a Lancôme által elképzelt új Eau de Toilette a tiszta boldogság kifejezése. A pünkösdi rózsa modern értelmezése, mint az öröm szimbóluma, a mindennapi pillanatok ünneppé való átalakítása. Az új frissességet kínáló virágos szívjegy a La vie est belle En Rose Eau de Toilette sztárja, míg a híres írisz és fás háttér, amely a La vie est belle-t ilyen ikonikus illattá teszi, finomult és gazdagodott egy új, friss virágcsokorral. Az illat bergamott és piros gyümölcsös erőteljes, fejjegyei azonnal megragadnak, míg a rózsa és a bazsarózsa egyaránt ellenállhatatlan erővel rendelkeznek.

Mi történik, ha a világ két kiemelkedő parfümőre összeáll, hogy új mesterművet hozzon létre? Anne Flipo és Dominique Ropion számára, a közös munka az új La vie est belle illaton lehetővé tette, hogy kifejezzék együttes szeretetüket a bazsarózsa iránt, miközben a saját megközelítésük egy új, csodás harmóniában egyesül. A zseniális szaglás és a mestermű iránti tisztelet kombinációja, ami mindent elindított.

Az első találkozás: egy pikáns fejjegy friss, pezsgő bergamottal, amelyet a gyümölcshéj hideg kifejezése fokoz. A rózsaszín bors élénk jegyei a friss, fűszeres jegyekkel és a piros gyümölcsökkel, amelyek színes, lédús és enyhén savas hatással bírnak a pikáns bergamottra; a kapott kombináció azonnal elcsábít. A szívjegyet a bazsarózsa friss rózsás jegye képezi. Az alapjegyek: az alapban megtalálható a La vie est belle illat ismert ínyenc írisze, intenzív szantálfával és pacsulival, amely a szárazsághoz krémességet és érzékiséget ad, a pézsma hozzáadásával pedig puha, második bőr érzetet nyújt. A hatás: Egy friss, virágos jellegzetes illat, amely ragyogó és addiktív, mint egy frissen virágzó pünkösdi rózsa csokor. A boldogság megtestesítése.

Az új Eau de Toilette-t egy új csomagolásban mutatkozik be – egy új üveg, amely az optimizmus szellemét hirdeti. A La vie est belle Eau de Toilette ikonikus üvegén ezúttal egy rózsaszín vágás van, amely háromszög alakú szeletet képez az üvegtetején, ezzel jelképezve egyfajta rózsaszín látásmódot. A palack nyakánál a híres szárnyak rózsaszínben ékeskednek, mint a szabad szellemű viselőjének tisztelegve.

A La vie est belle En Rose illattal, az Alexi Lubomirski által fényképezett Julia Roberts meghívja Önt, hogy másképp nézzen a dolgokra. Életre kelti az illat által képviselt emblematikus értékeket, miközben az átlagos dolgokat is egy egyszerű gesztussal vagy mosollyal rendkívülivé varázsolja. A boldogság nyilatkozata a világnak egy univerzális pozitív üzenet formájában, amelyben minden nő hihet. A La vie est belle En Rose egy óda az optimizmushoz, a közös boldogság új kifejezése, valódi frissességgel. Rózsaszín ruhát viselve Julia Roberts sugárzó mosolya és spontán hozzáállása teszi ezt az új illattörténetet örömteli ünneppé.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter