Kipróbáltuk: Luxbox

A hét elején csomagot kaptunk tesztelésre, és ez nem más volt, mint a legújabb beauty doboz, a Luxbox! Izgatottan vártam a kis dobozt, mert egyrészt imádom a meglepetéseket, másrészt még soha nem próbáltam ki ilyen dobozt, mely több szépségápolási terméket rejt, közöttük olyan márkákkal, termékekkel, melyeket még nem próbáltam.

“A LUXBOX felkutatja Neked a legjobb termékeket a klasszikus világmárkáktól, a limitált kiadásokon át a legtrendibb újdonságokig és best sellerekig. Egyszerűen, gyorsan és minőségi csomagolásban juttatjuk el hozzád a márkás kozmetikumokat, a legnépszerűbb parfümöket, professzionális sminkeket és a legnagyobb kedvezményeket!”

intro-box

A mi dobozunkban két teljes méretű termék volt, egy Greenland almás testradír – szeretem ezt a márkát, testradírom meg épp nem volt, úgyhogy kapóra jött, és egy Max Factor vastag szemceruza, mellyel kiválóan lehet árnyékolni is – az arany árnyalatú ceruza jutott el hozzánk, és mivel én barna menyecske vagyok, szuper lett ez az árnyalat, azóta is előszeretettel használom. A teljes méretű termékek mellett több kis teszter vagy mini termék volt, mint a La Roche-Posay Lipikar, mely eddig kimaradt az életemből, de felkeltette az érdeklődésemet, és egy számomra még ismeretlen de nagyon jónak tűnő márka, az Uriage két-két termékének mintája. Szeretem a patikai beauty termékeket, így ezt a márkát is figyelni fogom. Ééés a mi szempontunkból a lényeg, hogy egy illatmintát is rejtett, mely Carolina Herrera CH Sublime volt…régóta szerettem volna kipróbálni, és íme, sikerült!

Izgalmas meglepetéseket tartogatott a Luxbox, várjuk a folytatást! Köszönjük, hogy kipróbálhattuk!

Itt olvashattok bővebb infót a Luxboxról!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter