Két újdonság a Chanel háza táján!

Legutóbb a Blue de Chanel jelent meg, úgy mint (nem egy sorozat felújított darabja) új Chanel parfüm. Végre a női vonalon számíthatunk újdonságra!

Csak kapkodom a fejem a sok újdonság láttán (nem csak a Chanelnél), az meg külön öröm, ha egy teljesen új illatot próbálhatunk ki. Chanel ősszel két illattal fog jelentkezni, mint azt a Chanel parfümőre, Jacques Polge nyilatkozta Woman’s Wear Daily magazinnak.

Az egyik (No19 Poudre) nem teljesen úgy koncepció, hiszen az 1970-ben megjelent No19 felfrissített változata lesz. A Chanel No19 szimbolikus a Chanel parfümök között: 19 Coco kisasszony szülinapját jelöli, és az utolsó parfüm volt, mely még életében megjelent. A virágos-zöld No19 kreátora Henry Robert volt.

A No19 Poudre gyakorlatilag az írisz és a pézsma násztánca lesz. A beharangozóban az új pézsmás jegyekről olvashatunk, kíváncsian várom, hogy több év tervezés után milyen illata lesz. Üvege a már ismert Coco Mademoiselle vonalat követi.

A másik újdonság a 12 darabos Les Exclusifs de Chanel sorozat újabb darabja lesz, Jersey néven, mely Coco kedvelt anyaga volt (dzsörzé). A parfüm orra Jacques Polge.

A Les Exclusifs de Chanel egy olyan “niche” jellegű sorozat, mely kis szériában, kevés helyen (pl Chanel.com) lehet megvásárolni. Legismertebb darabjai a sorozatnak: Cuir de Russie, Sycomore, Beige és Coromandel.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter