Kedvenc őszi parfümök 2022 – toplista

De rég volt már toplista! A napokban olvasgattam a Fragrantica szerkesztőinek kedvenceit, és ihletet kaptam, hogy én is rakjam össze az én kedvenceimet. Mint mindig, most is szubjektív a lista, és nem csak új illatokat fog tartalmazni, hanem azokat, amelyeket előszeretettel használtam idén ősszel.

Estée Lauder Tuberose Gardenia / Nasomatto Narcotic Venus /Nishane Tuberoza

Az idei ősz egyértelműen nálam a tubarózsa jegyében telt. A régi szerelem újra felfedezése ez nálam! Minél erőteljesebb, minél nyersebb, annál jobb. A Tuberose Gardenia, a Narcotic V. és a Tuberoza a három nagy kedvencem ebben a kategóriában. (következő játékos a Casablanca Lily lesz)

Byredo Eleventh Hour

A megjelenésekor teszteltem először papíron és nem tetszett. Nem szeretem a füge bármely részét is, ebben pedig van. De addig addig tukmálták, amíg a bőrömre is fújtam. Bang! Megtörtént a csoda: fűszeres, meleg illat tombolt a bőrömön és azonnal beszerettem. Idén be is szereztem és nem tudom megunni. Uniszex!

Lush Lord of Misrule

Remélem, nem unjátok, de ez az időszak nekem a Lord of Misrule-ról szól. Nyakig fürdök benne, szó szerint, mert van belőle tusfürdőm, testvajam, testpermetem és parfümöm. Imádom a bors és a pacsuli nászát ebben az illatban.

Parfums de Marly Delina Exclusif

Ha olyan illat kell, ami sikkes, előkelő és nagyon lehengerlő, azaz rendkívül jó benyomást akarok tenni, akkor a Delina-t fújom. Ősszel ennek melegebb, erősebb verzióját használom. Csodaszép illat, méltán híres!

Frederic Malle Une Rose / L’Erbolario Rosa

Régi szerelmem az Une Rose, a világ legszebb és legrealisztikusabb rózsaillata. A L’Erbolario rózsája halvány hasonmása, azonban a tudfürdője és testpolója jó kiegészítője az Une Rose-nak. Nagybetűs Parfüm!

Lancome Oui La Vie Est Belle

Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom, és ennyit viselem majd a legújabb La Vie Est Belle-t. Intenzív, tartós, brutál édes, de jó viselni, ha ezt kívánom meg!

L’Occitane Terre d’Lumiere Intense

Már nem kapható, kár érte, mert az egyik legjobb L’Occitane illatnak tartom. Spórolok is vele.

Jo Malone Velvet Rose & Oud

A parfüm mellé beszereztem egy testvajat is aranyáron, úgyhogy teljes a gyönyör! Az egyik legkedvesebb Jo M. illatom, és az oud ezen formája fogyasztható számomra a hétköznapokban is.

Estée Lauder Infinite Sky

Még nyáron fedeztem fel, azóta is szeretem használni ezt a meleg gyantás, balzsamos illatot. Nem szeretem a borsot alapvetően, de ebben nagyon szép a vaníliával.

Nektek mi a kedvencetek ebben az időszakban? Írjátok meg kommentben!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter