Kedvenc: Flowerbomb, a legjobb!

Ritka az a pillanat, amikor egy új parfüm kipróbálása után rádöbbenünk, megtaláltuk “saját illatunkat”, örök kedvencünket vagy parfümszerelmünket – ki hogy nevezi. Valaki évek óta keresi ezt az illatot, más pedig szerelembe esik minden második parfümbe:)

Személy szerint eddig 4-5 illat szerepel az “örök illataim” toplistámon, legújabb listára került darab pedig Viktor&Rolf Flowerbomb csodája. Nem új illat, 2005-ben jelent meg a parfümériákban, Viktor&Rolf tervezőpáros első parfümjeként, sajnos Magyarországon csak online parfümériában kapható, én is külföldön tudtam kipróbálni.

Ízig-vérig orientális illat, virágbombával fűszerezve. A fejillatban kibontakozó tea és bergamot először becsapja az orrunkat, friss illatot ígér, majd berobbannak a szívjegy édes virágai, rózsa, frézia, jázmin és orchidea, melyeknek fűszeres, mély alapot ad a pézsma és a pacsuli. Gyönyörűen működik a bőrön, harmónikus és erőteljes, nem visszafogott illat, és szerencsére roppant tartós!

Az üveg stilizált kézigránátot (bombát) formáz, kis műanyag V&R logós gyutacsot is kapott (ami szerintem nem a legjobb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter