Kate Moss és kedvenc parfümjei

Számomra hihetetlen, hogy Kate Moss kora (39), alacsony testmagassága és múltja ellenére még mindig a topmodellek élvonalába tartozik. Egyéni véleményem szerint sokkal de sokkal szebb, csinosabb modellek is vannak a pályán, sosem értettem azt a nagy felindulást körülötte, de biztos velem van a baj, vagy pedig olyan vérprofi, hogy imádnak vele a tervezők, fotósok dolgozni. 🙂

Kate Moss számtalan márka arca volt már, legemlékezetesebb reklámjai Calvin Klein nevéhez fűződnek, egészen 2007-ig, amikor a Coty céggel karöltve megalkotta saját parfümbirodalmát. Neve alatt napjainkig 10 parfüm került piacra, meglehetősen nagy sikerrel. Legkeresettebb parfümjei a Kate és a Vintage.

Kate saját parfümjein kívül előszeretettel használ más parfümöket is, igazi parfümrajongónak számít.

Demeter Fragrance Dirt. Kate-nek lehet humora, ha valóban szereti a vicces és polgárpukkasztó Dirt (Kosz) parfümöt. Még nem sikerült a kosz parfümizált alakját kipróbálnom, de ami késik nem múlik!

Penhaligons Bluebell parfümje egyértelmű a listán. Az egyik legrégebbi, legpatinásabb parfümház legismertebb illata csak jól állhat Kate Mossnak.

CK One, nem is kérdés, ha már az arcát adta hozzá.

Chanel No.5 számomra kakukktojás, nem igazán passzol Kate stílusához, de biztos talál alkalmat rá, amikor tudja használni.

Acqua di Parma Colonia parfümöt a modellek nagyon kedvelik. Én is, mert tényleg nagyon jó!

Cacharel Anais Anais egy igazán klasszikus de mégis modern darab. Talán modellkarrierje hajnalán használhatta.

Escentic Molecules Molecules 01 a nagy hódító. Imádják a sztárvilágban is, Naomi Campbell is rajong érte, és barátnője Kate is. Így terjed a jó híre!

Guerlain L’Heure Bleue, a klasszikusok klasszikusa. Komolyan meglep (pozitív értelemben) Kate parfümhasználata, egyértelműen látszik, hogy valóban értékeli a jó illatokat, parfümöket.

Stella McCartney Stella kapcsán is megfigyelhető, hogy Kate igazi jó hazafiként előszeretettel használja honfitársai alkotásait. Ha pedig divat, és Anglia, akkor egyértelműen Stella McCartney!

Agent Provocateur. Az nem derült ki, hogy melyik karakteres és ultradögös AP parfümöt használja, de azt is el tudom képzelni, hogy az összes megvan Kate parfümgyűjteményében. Illik a polgárpukkasztó divatház illatkreációja egytől egyik Kate stílusához.

Miller Harris parfümjeit is előszeretettel használja, sajnos konkrét kedvencről nem tudni, én a L’Air de Rient tudnám rajta elképzelni.

Michele Bergman kevésbé ismert niche parfümje, a  Black Tuberose is Kate kedvence, mindenesetre felkerült a “kipróbálandó” listámra!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter