Karácsonyi ajánló: Giorgio Armani parfümszettek

Drágáim, a blog életében az egyik legolvasottabb posztok mindig a karácsonyi ajánlók, mondhatom, hogy ezrek olvassák így november-december tájékán, így nincs mese, muszáj elkezdenem a karácsonyi posztokat! 🙂 Ma Giorgio Armani idei parfümszettjeit szedtem össze. Tudni kell, hogy a legkedveltebb illatait Armani mester limitált üvegcsében is kiadta idén karácsonykor, de a díszcsomagolás is csinosra sikerült. Én abszolút gift set rajongó vagyok, mert az esetek 90%-ában sokkal inkább megéri szettben beszerezni egy illatot, mint csak magában, ráadásul nagy vesszőparipám a parfümös testápoló (már szép számban elfogyasztottam belőle), abból nincs az a mennyiség, amit ne tudnék befogadni. Szóval szettekre fel, hivatalosan is megkezdem a karácsonyi szezont! 🙂 <3

Az alábbi szetteket a Notino.hu oldalról gyűjtöttem, ráadásul most érdemes mazsolázni közülük, mert egyrészt ingyenes a kiszállítás, másrészt pedig akciósak!

Acqua di Gioia szett 50 ml edp+75 ml testápoló+75 ml tusolózselé

Acqua di Gio Pour Homme szett 100 ml edt, 75 ml borotválkozás utáni balzsam, 75 ml tusoló zselé, 75 g deo

Acqua di Gio Pour Homme Profumo szett 75 ml edp, 15 ml edp, 75 ml borotválkozás utáni balzsam

Because It’s You szett 100 ml edp, 75 ml testápoló, 75 ml tusoló gél

Si szett 100 ml edp, 75 ml testápoló, 75 ml tusoló gél

Még több Giorgio Armani parfümért katt a piros linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter