JORD Wood Watches – legújabb szerelem

Régi motoros blogolvasóink már tudják, hogy nem csak a parfümökért rajongunk piszkosul, hanem egyéb más csajos vagy éppen pont nem csajos dolgokért. Személy szerint a parfümökön túl az olvasás a másik szenvedélyem, szeretem a filmeket is, cipő – és táskamániás vagyok, de rendesen, és nem utolsó sorban imádom az órákat, minden formában és mennyiségben. Természetesen karórából soha nem elég, mert úgy vagyok vele, mint Gombós Artúr a csokoládéval: kell belőle, kerek, szögletes, fekete, fehér, ilyen és olyan is.

jord fa óra

Így esett, hogy amikor az instagramon megpillantottam a #jordwatch hastag alatt a JORD faórákról a képeket, nagyot dobbant a szívem, ilyen óra kell nekem is!

Mert bizony, ilyen szép faórákat még nem láttam – igazat megvallva még fa karórát sem – és mivel mostanság idegenkedek a fémóráktól, ne kényelmesek, rögtön tudtam, hogy ezt a JORD órát nekem is ki kell próbálnom.

Wood Watches For Women

Természetesen rögtön a bőség zavarával találtam szembe magam, hiszen a JORD weboldalán csak a női órákból húsz modellből lehet választani, és természetesen a férfi modellek között is érdemes szétnézni, mert akad közöttük kifejezetten uniszex. Mivel már rutinos vén róka vagyok, tudtam, hogy milyen fazon lenne nekem praktikus: nem túl nagy, de mégis impozáns darab, ami kifejezetten mutatós, klasszikus jegyekkel bír és nőies is egyúttal. És legyen rajta dátum mutató is, mert jelenleg azt sem tudom, milyen nap van! 🙂

jord fa óra 2

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi színből lehet választani, én maradtam a klasszikus vonalnál és az Ely modell Maple árnyalatát választottam, ami kifejezetten natúr szín, pille könnyű és cseppálló.

Mivel az óra egyenesen St. Louisból (USA) jött, a legnagyobb meglepetésemre gyakorlatilag nem egészen egy hét alatt ideért a csomag, teljesen rendben, pedig – mint tudjuk, a tengerentúlról nem kis feladat vásárolni, rendelni.

jord fa óra 3

Így az órám még épp időben érkezett meg (egy csodás fa dobozban, nagyon stílusosan), hogy velem jöhessen a családi nyaralásra, így dokumentálhattam, hogyan járja be egy Missouri állam beli faóra Nyugat-Magyarországot és a Balaton környékét. Mert természetesen számomra a nyaralás legfontosabb kellékei: egy csinos kalap, egy isteni parfüm (jelen esetben Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic, mily meglepő 🙂 ), egy jó könyv, és egy stílusos kiegészítő.

Bátran ajánlom nektek, hogy csatlakozzatok a Jord fa órák rajongói táborához, én imádom viselni, mivel a legfontosabb szempont volt, hogy ne legyen kényelmetlen, ez a pillekönnyű, selymes tapintású fa borítás pedig olyan, mintha nem is lenne semmi a csuklómon. Egyébként az órához tökéletesen passzolnak a Dsquared2 illatai, melyek szintén nagyon vagány fa-üveg kombinációjú üvegekben vannak.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter