Dsquared2 – a fa ihlette parfümök

Nemrég olvashattatok egy posztot, melyben a Jord faórákkal kapcsolatban megemlítettem, hogy végig a Dsquared illatok kattogtak a fejemben, most elárulom, hogy miért. Ha Kanadára gondolunk, mi jut eszünkbe először? Az erdők, hegyek, gyors folyású patakok és a vélhetően istenien friss levegő. Nos, a Dsquared2 divatház tulajdonosainak is, így parfümvonaluk első darabjait kifejezetten ennek a témának szentelték.

dsquared2 she wood

Dean és Dan Caten kanadai ikerpár álmodta meg napjaink egyik legfelkapottabb divatházát, a Dsquared2-t. A Caten testvérek New Yorkban szívták magukba a divatot, nem meglepő módon már 1986-ban előálltak első kollekciójukkal, DEanDAN néven. A halvány siker után Milánóban próbáltak szerencsét, így a Versace és a Diesel műhelyeiben lesték el a mesterfogásokat. 1994-ben álltak elő egy újabb saját kollekcióval, mely egyből belopta a Dsquared márkát olyan sztárok szívébe, mint Madonna aki a 2001-es turnéján a tervezőpáros ruháit viselte. A Dsquared őrület azóta is tombol, divatbemutatóikon rendszerint olyan sztárok lépnek fel, mint Christina Aguilera vagy Rihanna.

2007-ben nyitottak a parfümpiac felé, meglovagolva a divatház sikerét. Parfümjeiket a kanadai természet ihlette, valamennyi parfüm alapja a fás jegy, mely a parfümök üvegén is visszaköszön, hiszen különböző kanadai fák ölelik körbe őket.

Első illatpárosuk neve egyszerűen He Wood és She Wood lett. Hatalmas siker és rajongás övezi mai nap is ezeket az illatokat, a természet közeli és harmonikus illatfelhő nemcsak stílusos, hanem egyedi is. A He Wood aromás ibolyás jegyei mellett a fenyő fanyar és a pacsuli érzéki illata sziporkázik. Mesésen virágos és fás illat a She Wood, mely diszkrét és visszafogott, köszönhető a napraforgó, ibolya és neroli krémes akkordjának.

A kanadai fenyőerdők bársonyos illatát idézi a következő illatpáros: a She Wood Velvet Forest Wood virágos-fás jegyei mellett a zöld illatok kaptak főszerepet. A vetiver, fenyő és cédrus bőrre simuló fanyar illata mellett az ibolya és a virágos jegyek romantikus hangulata a természetet kedvelő nők orrát célozza meg.

dsquared he wood rocky

Kemény és erős illatfelhőt ígér a He Wood Rocky Montain Wood, melyben a tömjén éteri illata öleli körbe a fás jegyeket, a liliom és bors meglepő párosítása mellett.

A víz és fa kombinációjából született a harmadik Dsquared illatpáros: a hegyi patak ihlette She Wood Crystal Creek Wood a vizes virágok illata, melyben a galagonya, ibolya és jázmin tobzódik a vizes jegyekben. A He Wood Ocean Wet Wood az óceán- áztatta nedve fa illata, mely friss és fűszeres egyszerre. Kiváló tavaszi-nyári parfümök.

he_wood_ocean

A fény és a szél játéka rejlik a She Wood Golden Light Wood parfüm üvegében. A vibráló narancsvirág és neroli érzéki és természetes egyszerre, a Dsquared parfümök közül kétség kívül ez a hódító illat. Levegős és fűszeres illatfelhőbe von a He Wood Silver Wind Wood, melyben a fás jegyek  mellett az orientális tömjén, mogyoró és vanília kényezteti az érzékeket. Ütős és erős parfüm férfiaknak.

Már több Dsquared illatot “elfogyasztottunk” én és a párom, ő kifejezetten imádja a Dsquared férfi vonalát, jól áll neki! Én pedig akkor veszem elő őket, ha valami “másra” vágyom.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter