Játékos Givenchy

Az egyik legsokoldalúbb parfümcég, a Givenchy látványosan a fiatalabb korosztályt célozta meg a 2008-ban megjelent Play sorozattal. Az első darab, a Play for Him arca Justin Timberlake, így semmi kétségünk nem maradt afelől, hogy ki is a célközönség. A Play sorozat üvege egy mp3-ra hasonlít, nincs ez másként sem a 2010-ben megjelent Play for Her és a Play for Her Intense esetében sem, csak kicsit csajosították az üvegek oldalán végigfutó strasszokkal.

A Play for Her-ben minden adott, hogy a fiatal lányok és nők kedvence lehessen: könnyed, játékos illata a hétköznapokba is egyfajta romantikát és sikket visz. Megtévesztő a rózsaszín csilli-villi üveg, nem egy kifejezetten Barbi illattal állunk szemben. A rózsaborsnak köszönhetően az illat felütése harsány, a narancsvirág pedig pikánsan friss fuvallatot ad. A szívjegyekben pár perc után kibontakozik az illat lényege, a tiare és az orchidea kap egy kis fás mélységet, nagyon nőies egyveleget alkotva. Az alapokban bújnak meg az orienális bombák, mint a szantál, a pacsuli, benzoá és a tonkabab. Ha röviden kellene megfogalmazni :a Play a rószaszín puha külső alatt igazi vadmacska rejtőzik.

 

A Play for Her-rel egyidőben jelent meg a Play for Her Intense, az igaz vadmacska. Itt már nincs álca, az illat azt adja, amit várhatunk tőle: intenzív, erőteljes illatfelhőt. Az összetevők alig különböznek a “sima” Play-től: a fejjegyben megjelenik az édes barack, a szívjegyben a fás jegy helyett a magnólia virágosabbá és érzékibbé teszi az illatot. Az alapjegyek ugyanazok, mint a Play esetében.

A két illat remekül kiegészíti egymást, a Play kiváló napközben, a Play Intense is, de ez utóbbi esti, alkalmi illatnak is kiváló.

 



1 thought on “Játékos Givenchy”

  • Nekem a férfi Play nem az a tipikus Timberlake-s stílus.Karakteres,erős illat,nem kisfiús,inkább férfiasabb.Az én bőrömön 4-5 órán át,elég intenzíven érezhető.
    7/10

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter