IsaDora tavaszi kedvencek és nyereményjáték!

Update! Sorsoltunk, íme a nyertesek:

Szemhéjfesték paletta – Ormos Zoltanne

Twin Tip Eyeliner – Viktoria Blumer

Velvet Matt Nails körömlakk – Kovács Kornélia

Nyertesek jelentkezését az info@parfumblog.hu címen várjuk!

Köszönjük a játékot! 🙂

Évek óta IsaDora termékeket használok, szerintem kifejezetten jó ár/érték arányú termékek, és meglehetősen jó befektetésnek bizonyultak egyes termékeik, melyeket akár pár évig is simán használja az ember (lánya). Imádom az Isadora honlapján böngészni, ahol újdonságokra vadászok, idén tavasszal sincs ez másképp, összegyűjtöttem a mostani kedvenceimet, sőt! 3 szerencsés nyertes meg is nyerheti azokat, jól hangzik, ugye? 🙂

isadora4

Amióta az eszemet tudom, cicás tusvonallal emelem ki a szemem – na jó, úgy kb. 20 éve, úgyhogy mindent tudok a tusokról. Kedvencem a vékony hegyű ecset, de csak akkor ha van időm precízen kihúzni a szemem. Ha nincs, akkor kapom elő az IsaDora Twin Tip Eyeliner-t, mert mint egy filctoll, egy vonással csodás tusvonal húzható, ráadásul a különleges applikátornak köszönhetően vastag és vékony vonal is magabiztosan rajzolható a szemhéjra. Kezdőknek  és örök elalvóknak kifejezetten ajánlom.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig bajban vagyok, ha körömlakk-lemosókról van szó. Melyik a jobb, az acetonos vagy az aceton nélküli lemosó? Melyik márkáé a leghatékonyabb, és főként melyik viszi le makulátlanul a legragaszkodóbb lakkokat is? Amiben én kifejezetten ügyetlen vagyok: az élénk színű körömlakkokat nem tudom nyom nélkül lemosni, ha pedig netalántán fekete színű lakkra vetemedtem, akkor 3 napig minimum olyan a kezem, mint egy bányászé. Erre kitűnő választás az IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover! elég csak szépen “belemártogatni” a dobozban lévő szivacsba a körmünket, és az szépen elvégzi helyettünk a piszkos munkát.

idadora1

Ha már lakk, akkor idén tavasszal felfrissítettem a készletem a bársonyosan matt IsaDora Velvet Matt Nails körömlakkokkal (Vintage Blush 828 és Spring Light 831 a nagy kedvenc). Gyorsan szárad (ez kötelező, mert nincs idő a lakkozásra 🙂 ), tartós és csodásan matt fényű, szóval abszolút trendi! 12 új árnyalat közül lehet válogatni (amíg még kapható). Én még csak szemezek az új Nail Studio termékeivel, benne a két púderes árnyalatú alapozó (primer) lakkal, mert még nem fogyott ki a körömalapozóm, de nagyon szeretném kipróbálni, hogy mennyivel lesz tartósabb a körömlakk, ha a Nail Primert használom, és mivel önmagában is enyhén színező hatású, az sem baj, ha csak a primer van olykor-olykor a körmömön.

idadora3

Ha már matt, és mert ez most a divat, az ajkak is bársonyosan matt pasztell színeket kaptak, a Twist-up Matt Lips rúzsceruzák most 5 új tavaszi árnyalatot kaptak a Riviera kollekción belül. Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a rúzsceruzákat, ha valóban természetes hatású színt szeretnék az ajkaimon, ami ráadásul tartós is. Ha pedig csak ápolni szeretném az ajkaimat (minden reggel és este kötelezően balzsamozom/olajozom), akkor jöhet a Nourishing Lip Oil ápoló olaj avokádó olajjal és vanília – lime – és rozmaring illattal.

Az IsaDora termékeit a Douglas parfümériákban vásárolhatjátok meg.

IMG_2258

Szeretnétek megnyerni a képen látható termékek egyikét? Most az IsaDora és a Parfümblog.hu közös nyereményjátékán 3 szerencsés nyertes megnyerheti a képen látható termékek egyikét. Nem kell mást tennetek, mint ide a poszt alá kommentben megírni,

hogy melyik nyereménynek örülnétek igazán! 

A játék feltétele, hogy a nyertesek az IsaDora Magyarország és a Parfümblog.hu facebook oldalát egyaránt lájkolják. (linkért katt a névre!)

A hozzászólás nem regisztrációhoz kötött!

A hozzászólásokat 2016. március 28. éjfélig várjuk, 29-én sorsolunk.

Csak magyarországi postacímre tudunk postázni.

A nyerteseket itt a posztban frissítés által fogjuk kihirdetni.

A nyereményekért április 1-ig lehet jelentkezni, az át nem vett nyereményeket újrasorsoljuk.

Jó játékot!

Andrea



148 thoughts on “IsaDora tavaszi kedvencek és nyereményjáték!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter