Illatok, aromák télre

Rendszerint a tél közeledtével egyre bújósabb, meghittebb vagy éppen élénkebb és intenzívebb illatokat szeretek viselni, és tudom, hogy sokan vannak még így ezzel. Hogy kifejezetten téli illatok, aromák vannak-e, azt nehéz kijelenteni, de azt bizton állíthatom, hogy vannak olyan akkordok, illatkombinációk, amelyeket hideg időben vagy éppen a közelgő ünnepek meghittségét idézve szeretünk viselni. Fahéj, kardamom, szegfűszeg és pirított cukor aromája adja magét, de ezen kívül számos olyan illat van, amelyet legszívesebben télen viselünk. Tudjátok, hogy nagy kedvenceim az L’Erbolario parfümök, most közülük válogattam nektek téli hangulatú illatokat. Ezeket megtaláljátok a Myropolium parfüméria kínálatában.

Méharées

Ha van bestseller parfüm az L’Erbolario kínálatában, akkor az a Méharées. Senkit ne tévesszen meg az oázis, és a forró sivatagi levegőt felidéző illat, ez bizony egy igazi kiforrott, tűzforró, vérpezsdítő illat a maga melegségével, szenvedélyességével, amely télen tud igazán kibontakozni a bőrön. A cédrus és a szantál már a fejillatban kibontakozik, egyszerre fenséges és egzotikus. A vaníliás-ámbrás alapok finoman édeskés karaktert kölcsönöznek neki, igazi élvezet viselni. Uniszex illatnak mondanám, bárkin jól állhat. Én imádom a testápolóját is viselni, nagyon egzotikus. Itt kapható!

Dolcelisir

Maga a mézédes, fűszeres gourmand ínyencség. Jó pár éve szemeztem vele, és tavaly óta használom is! Egyszerre bájos és erőteljes, kifinomult és pikáns. Titka, hogy már a fejjegyekben felcsendülnek a gourmand akkordok, mint a karamell és rum. Képzeljetek hozzá egy kis narancsot, nagy adag kakaót és nádcukrot, finoman fűszerezve fahéjjal. Majd mindezt meglocsolták jó nagy adag vaníliás-tonkás-gyantás akkorddal. Édesszájúaknak kötelező! Itt kapható!

Legni Fruttati

Számomra az édesgyökér aromája egyértelműen a hideg időhöz kötődik. Tudom, hogy megosztó jegy, de rendkívül élénk, kissé sötét, mondhatni dark jegye gyümölcsös akkordokkal vibrálóan élénk és csípős lesz. Éppúgy, mint a Legni Fruttatiban, ahol a zamatos, lédús körte és az édesgyökér köré építették a markánsan száraz-meleg fás jegyeket, valamint a legélénkebb virágos akkordokat. Erőteljes, élénk illat, hölgyeknek javasolnám. Itt kapható!

Iris

Kultikus, nagyon népszerű illat az L’Erbolario Iris. Mennyei púderfelhő, szó szerint az angyalok szárnyának puha susogását jeleníti meg, emellett az egyik legnőiesebb illatuk. Fehér, mint a hó, angyalian ártatlan és eleganciát sugárzó. Annyira szeretem a téli időszakban használni, hogy megvásároltam hozzá a testkrémet is, együtt a parfümmel csodás aurát kölcsönöznek viselőjüknek. Figyelem, az Eau de Parfum és az Eau de Toilette bár hasonlítanak egymásra, picit más illatúak. Itt kapható!

Accordo Arancio

Bár a narancs jellegzetesen mediterrán gyümölcs, nálunk illata elengedhetetlen része a karácsonyi hangulatnak. Az Arancio csodája abban rejlik, hogy eleve szilvával és vaníliával édesítették, mintha a karácsonyi asztalról került volna az üvegbe. Pezsgő, fényes illatának mélysége van, kicsattanó pozitív hangulata mosolyt csal az arcunkra. Uniszex jellegű. Itt kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter