Húsvétra hangolódva

Érdekes, minden Húsvétkor írok egy posztot arról, hogy mennyire nem bírom a húsvéti locsolkodást…miért is rágódok ezek ennyit?! Idén remélem sikerül elég korán elmenekülni itthonról, mi már vasárnap letudtuk a kötelező tojásvadászatot, sonkaevészetet, nyuszisimogatást, már csak a jól megérdemelt 0-24 pihenés hiányzik. Mivel a mamák a Balatonparton laknak, adott, hogy a gyerekkel odatartsunk, így is lesz. De még gyerek előtt kiváló program volt minden Húsvét hétfőn Tihanyban való kóricálás, pláne, ha az időjárás is kegyes hozzánk – az idén sajnos nem.

Mindenesetre valami drámai, nagyasszonyos illatot kívántam a húsvéti ünnephez, így napok óta Gucci Guilty Absolute Pour Femme voltam/vagyok, pedig fejben elterveztem, hogy valami igazán madárcsicsergős tavaszi illatot fogok viselni, de ebben az esős, szeles időben egyszerűen nem kívántam a zöld/virágos illatokat…még virág sincs, nemhogy virágos hangulat. Nem szeretnék most túl sokat beszélni a Guilty Absolute-ról, elöljáróban annyit, hogy egy kifejezetten kerek, gyümölcsösen édeskés fás-rózsás illat nagy adag pacsulival és ciprussal. Annyira dög! És a tartóssága kiváló. Nagyon hamarosan bővebben a blogon!

Addig is áldott Húsvétot kívánok nektek!

Pussz,

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter